Θοδωρής Ρωμανίδης: Αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Σεφερλή - "Τον παρακάλεσα να..."

Ο "χωρισμός" τους το 2019

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θοδωρής Ρωμανίδης: Αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Σεφερλή -

Όταν ακούμε Μάρκος Σεφερλής και θέατρο, σίγουρα στο μυαλό μας, μας έρχονται συγκεκριμένοι συνεργάτες του, που είναι στο πλευρό του χρόνια. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο επιτυχημένος ηθοποιός, Θοδωρής Ρωμανίδης. Τους δυο καλλιτέχνες τους ενώνει μια συνεργασία που μετρά από το 2002.

Ωστόσο, πέρσι το καλοκαίρι "χώρισαν", αφού ο Θοδωρής Ρωμανίδης, ήθελε να κάνει διακοπές με την οικογένεια του και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του το επέτρεπαν.

Ακολουθεί η συνέντευξη του Θοδωρή Ρωμανίδη για τον Μάρκο Σεφερλή

Αποφάσισες να μη δουλέψεις το καλοκαίρι για να κάνεις διακοπές με τα παιδιά και την εγγονή σου;

Ναι, γιατί θα έπρεπε να λείψω πολλές μέρες από την Αθήνα και δεν θα μπορούσα να τους δω. Είπαμε με τη γυναίκα μου να μην το κάνω. Δύο μήνες είναι άλλωστε, στις 25 Αυγούστου θα ξεκινήσω πρόβες για τη χειμερινή σεζόν στο θέατρο.

Οπότε δεν θα σε δούμε δίπλα στον Μάρκο Σεφερλή αυτό το καλοκαίρι, αλλά το χειμώνα;

Έχουμε πει γενικά με τον Μάρκο να κάνουμε μια διακοπή γιατί… μπούκωσα, θέλω να κάνω άλλα πράγματα, να κυκλοφορήσω στην πιάτσα πάλι, να μπορέσω να κάνω και τηλεόραση, γιατί πηγαίναμε περιοδείες, φεύγαμε, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χρόνος για όλα αυτά που ήθελα. Έτσι, τον παρακάλεσα, ειλικρινά, να με αφήσει λίγο καιρό να ξαποστάσω, να κάνω κάποια άλλα πράγματα κι εδώ είμαστε, να ξαναγίνει η ομάδα… ομάδα. Με τον Μάρκο είμαστε μαζί από το 2002 με διακοπές.

Έχω πάει, έχω φύγει, έχω κάνει άλλα πράγματα, έχω συνεργαστεί με διάφορους ηθοποιούς και μετά ξαναγύριζα. Τώρα τον παρακάλεσα να γίνει ένα διάλειμμα. Το χειμώνα θα είμαι στο θέατρο «Μουσούρη», στο έργο «Ψύλλοι στ’ αφτιά», του Ζορζ Φεϊντό, κωμωδία, με τον Πέτρο Φιλιππίδη, σε μετάφραση του ίδιου και του γιου του, Δημήτρη Φιλιππίδη. Με Θανάση Ευθυμιάδη, Φαίη Ξυλά, Μυρτώ Αλικάκη, είχε πει στο περιοδικό Λοιπόν το 2019.

Πριν λίγες ημέρες ωστόσο, Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά έμαθαν ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός.

Ο Γιάννης Καπετάνιος «σπάει» τη σιωπή του για τη συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή - «Δεν έχει αφήσει ποτέ...»

Στο Πρωινό και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα μίλησε ο Γιάννης Καπετάνιος, παραχωρόντας μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Ο Μάρκος Σεφερλής είναι πολύ καλός εργοδότης, δεν έχει αφήσει ποτέ απλήρωτο κανέναν, πάντα πληρωνόμαστε στην ώρα μας και αν χρειαστείς κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, αναφέρθηκε και στη τη Ρένια Λουίζίδου και μια δήλωση που έκανε για τις απολαβές της από την τηλεόραση.

«Άκουσα τη Ρένια Λουιζίδου που έλεγε ότι έπαιρνε 10.000 ευρώ το επεισόδιο. Εγώ ούτε στον ύπνο μου δεν τα έχω δει αυτά», είπε.