Άλλος άνθρωπος η Νικολέττα του The Bachelor πριν τις πλαστικές - Δε θα την αναγνώριζε ούτε ο Βασιλάκος

Αγνώριστη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άλλος άνθρωπος η Νικολέττα του The Bachelor πριν τις πλαστικές - Δε θα την αναγνώριζε ούτε ο Βασιλάκος

Η Νικολέττα είναι η παίκτρια που αναμφισβήτητα έχει έρθει πιο κοντά από όλες με τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Η αλήθεια είναι ωστόσο πως πριν μπει στο The Bachelor ήταν πραγματικά άλλος άνθρωπος. Πριν τις πλαστικές, δε θα την αναγνώριζε ούτε ο περιζήτητος εργένης!

Η εκρηκτική κοκκινομάλλα έχει κλέψει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου και όπως λένε όλα τα spoilers αλλά και τα ντοκουμέντα που έχουν προκύψει - δείτε εδώ - είναι η διαγωνιζόμενη που θα αναδειχθεί νικήτρια του ριάλιτι του ALPHA.

Η Νικολέττα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Τούμπα και είναι 21 ετών! Είναι cheerleader (μαζορέτα) και έχει πάθος με την ενόργανη γυμναστική.

Στο διαδίκτυο, κυκλοφορούν μερικές φωτογραφίες της Νικολέττας λίγο καιρό πριν το The Bachelor, στο οποίο φαίνεται να έχει αρκετές διαφορές στην εμφάνισή της. Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο του The Bachelor.

Έτσι ήταν η Νικολέττα του The Bachelor πριν από τις πλαστικές

The Bachelor Νικολέττα

The Bachelor: Εξωπραγματικό το ποσό που παίρνουν την εβδομάδα Σία, Νικόλ και οι υπόλοιπες παίκτριες!

Τόσο η Σία όσο και η Νικόλ και οι υπόλοιπες παίκτριες του The Bachelor, είναι γνωστό πως παίρνουν κάποιο ποσό την εβδομάδα για την συμμετοχή του στο παιχνίδι αλλά το θέμα είναι πόσα. Αν ακούσετε το ποσό ίσως σας πέσουν και τα μαλλιά...

Πόσα παίρνουν στο The Bachelor οι παίκτριες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής της Φαίης Σκορδά, Πρωινό, η αμοιβή τους ξεκινάει από τα 200 ευρώ την εβδομάδα και φτάνει σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι και τα 500 την εβδομάδα. Δηλαδή κάποιες υποψήφιες λαμβάνουν περίπου 2000 τον μήνα.

Να τονίσουμε βέβαια πως σήμερα έχουμε αποχώρηση οπότε για μια συγκεκριμένη κοπέλα, αυτά τα λεφτά θα σταματήσουν να καταβάλλονται! Δείτε εδώ ποια φεύγει.

Το «Πρωινό» μάλιστα, παρουσίασε το μήνυμα που έλαβαν κάποιες κοπέλες του Bachelor. «Καλησπέρα, σου στέλνω από το νέο ριάλιτι The Bachelor στον Alpha που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Σε 10 μέρες μια κοπέλα πρόκειται να εισέλθει στο σπίτι που γίνονται ήδη τα γυρίσματα μας! Αν ενδιαφέρεσαι και εσύ να είσαι μαζί μας, στείλε μου μήνυμα άμεσα για να σε καλέσουμε».