Πρωτοχρονιά 1995: Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις τότε εμφανίσεις των celebrities

Κορομηλά, Ρουβάς και Μπάρμπα έκλεψαν τις εντυπώσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρωτοχρονιά 1995: Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις τότε εμφανίσεις των celebrities

Με την είδηση πως η Ρούλα Κορομηλά θα παρουσιάσει το πρωτοχρονιάτικο show του Mega για φέτος, το Youweekly.gr ταξίδεψε 15 χρόνια πίσω, στην Πρωτοχρονιά του 1995 και σας βρήκε όλες τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις εμφανίσεις που είχαν κάνει οι celebrities στο πλατό του Μπράβο Ρούλα.

Πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά show που έγιναν στην ελληνική τηλεόραση και χωρίς αμφιβολία αποτελεί ορόσημο για τις επόμενες γενιές.

Η Ρούλα Κορομηλά, ντυμένη αρχικά με μία κόκκινη τουαλέτα με γούνινες λεπτομέρειες για να θυμίζει το ρούχο του Άγιου Βασίλη, έκλεψε τις εντυπώσεις ενώ δεν έφευγε λεπτό από το πλευρό του αγαπημένου της Σάκη Ρουβά, τον οποίο άλλωστε είχε αναδείξει λίγα χρόνια πριν.

Bravo Ρούλα 1995

Από τη μεριά του, ο αγαπημένος τραγουδιστής ξεσήκωνε το κοινό με την εμφάνισή του, ενώ το στιλ του κατάφερε να ξεχωρίσει για ακόμα μία φορά. Αγκαλιά με την αγαπημένη του Ρούλα Κορομηλά, ο Σάκης Ρουβάς ερμήνευε τις επιτυχίες του ενώ φορούσε ένα παντελόνι με animal print και ένα δερμάτινο σακάκι.

Σάκης Ρουβάς Ρούλα Κορομηλά

Τις εντυπώσεις βέβαια δεν τις έκλεψε μόνο ο Σάκης Ρουβάς αλλά και η Βάνα Μπάρμπα, η οποία είχε εμφανιστεί στο πλατό με ένα φαντασμαγορικό καφέ φόρεμα, το οποίο είχε συνδυάσει με ασορτί γάντια. Άλλωστε μιλάμε για την απόλυτη περσόνα της τηλεόρασης στην αγαπημένη δεκαετία των 90's.

Βάνα Μπάρμπα Ρούλα Κορομηλά

Από το πλατό φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν και ο Θανάσης Ευθυμιάδης με την Άννα Παναγιωτοπούλου, οι οποίοι τότε «σάρωναν» με την αγαπημένη σειρά του Mega, Dolce Vita, όπου υποδύονταν το παράνομο ζευγάρι. Πρόκειται για μία σειρά η οποία μαγεύει το τηλεοπτικό κοινό μέχρι και σήμερα αφού πολύ συχνά τη βλέπουμε να παίζει σε επανάληψη.

Θανάσης Ευθυμιάδης Άννα Παναγιωτοπούλου

Ποιοι άλλοι celebrities βρέθηκαν στο πλατό για το πρωτοχρονιάτικο show του 1995

Από το πλατό δε θα μπορούσε να λείπει και η Μαρί Κωνσταντάτου αλλά και η Ίνα Λαζοπούλου, οι οποίες εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους και με τα μοναδικά φορέματά τους.

Μαρί Κωνσταντάτου Μπράβο Ρούλα

Ίνα Λαζοπούλου Ρούλα Κορομηλά

Ο Σταμάτης Φασουλής ερμήνευσε με τη σειρά του και συνεπήρε το κοινό που βρισκόταν στο πλατό με την μοναδική του παρουσία.

Σταμάτης Φασουλής Μπράβο Ρούλα

Από το show φυσικά δεν έλειπε και η αγαπημένη τραγουδίστρια των 90's, Ελίνα Κωνσταντοπούλου.

Ελίνα Κωνσταντοπούλου Μπράβο Ρούλα