Πρωτοχρονιά 1995: Σπάνιο υλικό από το show του Βλάσση Μπονάτσου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Στέλιο Ρόκκο

Το λαμπερό πλατό και η «παρέλαση» των celebrities

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρωτοχρονιά 1995: Σπάνιο υλικό από το show του Βλάσση Μπονάτσου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Στέλιο Ρόκκο

Έχουν περάσει συνολικά δεκαπέντε χρόνια από την πρωτοχρονιά του 1995 και το Youweekly.gr, σας έχει βρει σπάνιο υλικό από το show «Άλλα Κόλπα» που παρουσίαζε ο Βλάσσης Μπονάτσος, στις οποίες ποζάρει μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και τον Στέλιο Ρόκκο.

Πρόκειται για μία από τις παραγωγές που έμειναν στην ιστορία. ο Βλάσσης Μπονάτσος είχε στο πλευρό του μερικά από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής showbiz και φυσικά την Αλίκη Βουγιουκάκη, την απόλυτη σταρ που έχει περάσει ποτέ από τη χώρα μας.

Βλάσσης Μπονάτσος Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ο Στέλιος Ρόκκος τραγούδησε και μάγεψε το κοινό με τις μοναδικές του ερμηνείες και τα τραγούδια του, τα οποία εξακολουθούν να ακούγονται μέχρι και σήμερα ακόμα και από τα νεότερα παιδιά που δεν είχαν καν γεννηθεί στην δεκαετία του 90.

Στέλιος Ρόκκος Mega

Μάλιστα ο τραγουδιστής δεν ήταν μόνος στη σκηνή, αφού στο πλευρό του βρέθηκε και ο Βλάσσης Μπονάτσος ο οποίος είπε μερικά κομμάτια μαζί του και συνεπήρε το τηλεοπτικό κοινό.

Στέλιος Ρόκκος Βλάσσης Μπονάτσος

Ποιοι άλλοι celebrities ήταν καλεσμένοι στο πρωτοχρονιάτικο show του Βλάσση Μπονάτσου το 1995

Ανάμεσα στις φωτογραφίες, βλέπουμε και την Πέμη Ζούνη, η οποία είναι απλά εντυπωσιακή στο act της με το μαύρο φόρεμά της και τα μαύρα γάντια, τα οποία ήταν must για τις επίσημες εμφανίσεις της εποχής, κάτι που είδαμε και στις φωτογραφίες από το πρωτοχρονιάτικο show που έκανε την ίδια χρονιά η Ρούλα Κορομηλά.

Πέμη Ζούνη 1995

Βλάσσης Μπονάτσος 1995

Ο Βλάσσης Μπονάτσος έκοψε την εντυπωσιακή πρωτοχρονιάτικη πίτα μαζί με την αγαπημένη του Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενώ γύρω τους βρίσκονταν celebrities αλλά και άτομα από την παραγωγή.

Βλάσσης Μπονάτσος Άλλα Κόλπα

Στη συνέχεια ανέβηκε ξανά στην πίστα και τραγούδησε μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο, ενώ γύρω του βρίσκονταν πολλά παιδάκια.

Άλλα Κόλπα Πρωτοχρονιά