Γιάννης Κουκουράκης: "Υπήρξε φλερτ με την Κατερίνα Γκαγκάκη"

"Θέλω να γίνω μπαμπάς"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιάννης Κουκουράκης:

Κάθε εμφάνιση του σέξι πρωταγωνιστή...μπλοκάρει τα social media από τις θαυμάστριες του. 'Ένας βέρος Κρητικός με ψηλό ανάστημα, γυμνασμένο σώμα λόγω κολύμβησης, είναι για δεύτερη χρονιά το αρχοντόπουλο του Θεσσαλικού κάμπου στις “Άγριες Μέλισσες” με τον πολυτάλαντο Γιάννη Κουκουράκη να βιώνει την πιο μεγάλη επιτυχία της καριέρας του. Το You σας παρουσιάζει μερικά στιγμιότυπα της ζωής του. Το διαζύγιο των γονιών του, τα αδέλφια του, οι σπουδές του στα Οικονομικά, η αγάπη για το θέατρο που υπερίσχυσε, το μόντελινγκ, ο έρωτας, ο γάμος, τα παιδιά. Μια χανιώτικη ψυχή από...ατόφιο χρυσάφι, όπως είναι και ο τίτλος του τραγουδιού που αγαπά από την λατρεμένη του Καίτη Γαρμπή.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Κολλημένος με την τραγουδίστρια υπήρξε ο Γιάννης ήταν από μικρό παιδί. “Ήταν ο πρώτος μου μεγάλος έρωτας. Έκοβα φλέβα, άκουγα Καίτη Γαρμπή κι έλιωνα. Στην πρώτη γυμνασίου μαθαίνω ότι παντρεύεται τον Διονύση Σχοινά και μου καταστράφηκε το σύμπαν. Πολύ πληγώθηκα. Τότε είχε βγει το ‘Ατόφιο χρυσάφι’ και είχα πάθει πλάκα με το εξώφυλλο. Ξέρεις, η Καιτάρα με μαλλί, με μίνι, είχα πάθει έρωτα, είχα τρελαθεί» όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή του.

Ο Γιάννης εκείνο το διάστημα που ήταν μεταξύ Δημοτικού και Γυμνασίου θα έχει μόλις επιστρέψει από την Αθήνα στα Χανιά όπου γεννήθηκε. 'Ήταν το διάστημα μετά τον χωρισμό των γονιών του, όπου για ένα διάστημα θα ζήσει μαζί με την μητέρα του στο Περιστέρι. Το βίωμα του διαζυγίου δεν υπήρξε ωστόσο τόσο καθοριστικό, όσο κανείς θα φανταζόταν. “Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 2,5 ετών. Δεν θυμάμαι τους γονείς μου μαζί. Δεν βίωσα το διαζύγιο ως κάτι τραγικό. Ζεις με το δεδομένο που έχεις. Ο χωρισμός των γονιών μου με έκανε να έχω μια πιο φιλελεύθερη, μη ελληνική εικόνα για το μοτίβο της οικογένειας».

Αυτό το διαζύγιο όμως, θα του προσφέρει ωστόσο στη συνέχεια δύο οικογένειες και τρία νέα αδέλφια από τους δεύτερους γάμους των γονιών του. Δύο αγόρια, τον Γρηγόρη και τον Αλέξανδρο από την πλευρά του πατέρα του και μια αδελφή, την Φραντζέσκα-στην οποία έχει αδυναμία-από την πλευρά της μητέρας του.

Το φλερτ του Γιάννη με την Κατερίνα

Κουκουράκης Γκαγκάκη φλερτ

“Οφείλω να ομολογήσω ότι έφτασα πολύ κοντά. Ότι υπήρξε φλερτ, υπήρξε” είχε δηλώσει ο Γιάννης πριν από τρία χρόνια όταν κάποιες κοινές εμφανίσεις του με την Κατερίνα Γκαγκάκη είχαν πυροδοτήσει τα δημοσιεύματα που μιλούσαν όχι απλά για έναν φλογερό έρωτα αλλά και για το ενδεχόμενο ενός γάμου. Η ίδια πάντως αρκετούς μήνες μετά είχε δηλώσει κατηγορηματικά ότι υπήρξαν μόνο φίλοι και τίποτε περισσότερο χωρίς καν να σχολιάσει την δική του δήλωση.

Διαβάστε εδώ τι του αρέσει να έχει μια γυναίκα.

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί σήμερα σε όλα τα περίπτερα*