Αρετουσάριστες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου πριν αδυνατίσει

Η διαφορά του πριν και του μετά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αρετουσάριστες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου πριν αδυνατίσει

Μια πανέμορφη γυναίκα, με μεσογειακό ταμπεραμέντο, μόνο skinny δεν μπορούμε να τη φανταστούμε, αντίθετα η πληθωρική της προσωπικότητα “κουμπώνει” τέλεια σε ένα juicy κορμί. Με αυτά τα χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θυμίζει εύκολα Ναπολιτάνα πρωταγωνίστρια σε ταινία του '70, ζυγίζοντας πέρυσι το καλοκαίρι 72 κιλά. Και πάλι θελκτική ήταν και σαγηνευτική και τραβούσε όλα τα βλέμματα με τις πλούσιες καμπύλες της.

Το lockdown όμως ήταν για εκείνη η αφορμή να μπει σε πρόγραμμα και να προσεγγίσει τον πιο fit και wellbeing ευατό της, δίνοντας έμφαση περισσότερο σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Πώς ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δίαιτα

Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κιλά

“Η αλλαγή ήρθε μέρα με την ημέρα. Βλέπεις το σώμα σου να καλυτερεύει μέρα με την ημέρα...”. Αυτό ήταν και το κίνητρο, πάνω απ' όλα η υγεία της και... ό,τι ήθελε προκύψει! Και προέκυψε φυσικά αφού καθημερινά έβλεπε τη ζυγαριά της να πέφτει και εκείνη να πεισμώνει ακόμα περισσότερο. Και μέσα σε έναν ολόκληρο χρόνο πέτυχε να χάσει 11 ολόκληρα κιλά και το σημαντικότερο, μόνη της! “Δεν με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα.

Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο για μια τελική σμίλευση. Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας. Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους”, σημειώνει με νόημα και χαμογελάει με ικανοποίηση σε όσους την ρωτούν... τα αυτονόητα!

Να σημειωθεί πως η Κωνσταντίνα εκτός από την καλή φόρμα της βρήκε και τον έρωτα της ζωής της...

Πώς έγινε

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χωρίς ρετούςΚωνσταντίνα Σπυροπούλου μαγιό Βουλιαγμένη

Η διατροφή που ακολούθησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

  • Πρωινό:

Γάλα με 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και μια κουταλιά της σούπας δημητριακά ή ομελέτα, γιαούρτι με φρούτο ή φρυγανιά με μέλι.

  • Σνακ:

Φρούτα εποχή ή ξηρούς καρπούς

  • Μεσημεριανό:

Το γεύμα αυτό περιέχει πάντα πρωτεΐνες, όπως λευκό ψάρι ή στήθος κοτόπουλο.

  • Βραδινό:

Η Κωνσταντίνα φροντίζει να απολαμβάνει το βραδινό της πριν τις 9 και αυτό περιλαμβάνει πράσινη σαλάτα ή ντάκο με γιαούρτι αντί για τυρί ή κόκκινο κρέας ή λευκό ψάρι με σαλάτα.

  • Κι από ροφήματα:

Η Κωνσταντίνα προτιμά το κρύο τσάι χωρίς θερμίδες ενώ λατρεύει το νερό και αποφεύγει το αλκοόλ και τα αναψυκτικά.