Αξίας περίπου 300.000 ευρώ το φουσκωτό σκάφος της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου

Με αυτό κάνουν τις βόλτες τους με άνεση στα Ελληνικά νησιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αξίας περίπου 300.000 ευρώ το φουσκωτό σκάφος της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου

Ένα απίστευτο φουσκωτό σκάφος έχουν η Ελένη Μενεγάκη και ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος, με το οποίο κάνουν τις βόλτες τους σε διάφορα νησιά του Αιγαίου μαζί και με την οικογένεια τους. Μάλιστα, πρόσφατα πάνω στο σκάφος γιόρτασαν την μικρή Μαρινούλα όπως είδαμε σε φωτογραφίες που δημοσίευσε η παρουσιάστρια.

Το ζευγάρι, το αγόρασε για να κάνει με άνεση διάφορες καλοκαιρινές εξορμήσεις. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ειδικών μάλιστα κοστίζει καινούργιο μαζί και με δύο μηχανές “Yamaha” τριακοσίων ίππων τις περίπου 300.000 €, όπως γράφει δημοσίευμα του Iefimerida.gr

Το ζευγάρι συνηθίζει να κάνει διάφορες εξορμήσεις με το συγκεκριμένο σκάφος σε διάφορα νησιά, μαζί με τα 4 παιδιά. Δεν είναι μάλιστα,. λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει όλους μαζί.

Ελένη Μενεγάκη  Ματέο Παντζόπουλος σκάφος

Πόσο κοστίζει την βραδιά η πιο ακριβή βίλα στο ξενοδοχείο της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο

Η Ελένη Μενεγάκη και ο σύζυγος της Ματέο Παντζόπουλος πριν από αρκετό καιρό πήραν επιχορήγηση ένα εξωφρενικό ποσό για να χτίσουν πέντε νέες βίλες, ένα νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα, επεκτείνοντας έτσι το Όναρ, την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρούν στην Άνδρο.

Οι νέες υπερπολυτελείς κατοικίες είναι δημιουργία του αρχιτεκτονικού γραφείου του Τάσου Ζέππου, Zege architects, ενώ βρίσκονται σε απόσταση 350 μ. από τη βοτσαλωτή/αμμώδη παραλία Άχλα και είναι χτισμένες σε ήσυχη τοποθεσία.

Η αισθητική τους είναι απόλυτα minimal και σύγχρονη, με σεβασμό στην παράδοση και στο τοπίο. Κατασκευάστηκαν με τέτοιο τρόπο για να ταιριάζουν εξωτερικά και εσωτερικά με τις υπόλοιπες βίλες και σουίτες του ξενοδοχείου.

Είναι χτισμένες με τοπική πέτρα και ξύλο, με σεβασμό στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και διαθέτουν γήινα χρώματα και λιτή επίπλωση. Κάθε μονάδα περιλαμβάνει κουζίνα, καθιστικό με τζάκι και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD player.

Ελένη Μενεγάκη ματέο Παντζόπουλος ξενοδοχείο

Ελένη Μενεγάκη ξενοδοχειο Άνδρος

Πόσο κοστίζει μια βραδιά στην πιο ακριβή βίλα του Όναρ

Επειδή καλοκαίρι έχουμε και σίγουρα αν επισκεφθείς την Άνδρο θα σε ενδιέφερε να μείνει στο ξενοδοχείο της Ελένης πρέπει να σε... προειδοποιήσουμε πως μια από τις πιο ακριβές βίλες του συγκροτήματος μπορεί να κοστίζει το βράδυ 560 ευρώ, όπως αναγράφει στην επίσημη ιστοσελίδα του Όναρ.

Όναρ μενεγάκη ξενοδοχειο λεφτά