Με αυτή την πασίγνωστη ξανθιά ήταν σε σχέση ο Πάρις Κασιδόκωστας πολύ πριν την Τάμτα - Ήταν αγνώριστος το 2005!

Οι τρυφερές τους φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με αυτή την πασίγνωστη ξανθιά ήταν σε σχέση ο Πάρις Κασιδόκωστας πολύ πριν την Τάμτα - Ήταν αγνώριστος το 2005!

Είναι πλέον ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Δεν κάνουν πολλές κοινές εμφανίσεις, ή μάλλον φροντίζουν τις κοινές τους εμφανίσεις να τις κάνουν σε μέρη όπου δεν υπάρχουν παπαράτσι έτσι ώστε να αποφεύγουν την πολύ δημοσιότητα. Ο Πάρις Κασιδόκωστας και η Τάμτα είναι μαζί εδώ και 6 χρόνια και φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Τι πραγματικά γνωρίζουμε, όμως, για τον Πάρι; Ένα από τα highlights της ζωής του ήταν και η εκρηκτική σχέση που διατηρούσε με την γόνο των γνωστών ξενοδοχείων, Πάρις Χίλτον. Ναι, ναι καλά διαβάσατε.

Είναι τότε που ο Πάρις Κασιδόκωστας σπουδάζει κινηματογράφο στο Λος Αντζελες διαμένοντας σε μια υπερπολυτελή έπαυλη που ούτε οι Χολιγουντιανοί σταρ δεν διαθέτουν και γνωρίζεται με τη θορυβώδη Πάρις Χίλτον. Η Πάρις τον παρακινεί για πάρτi στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η οικογένεια Λάτση δυσανασχετεί γι’ αυτή τη σχέση και παρά το γεγονός ότι η γόνος της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων έρχεται στην Ελλάδα για διακοπές φιλοξενούμενη του Πάρη αλλά και του Γρηγόρη Κασιδόκωστα, τελικά το ζευγάρι χωρίζει. Αυτή ήταν ωστόσο μια σχέση που ο Πάρις δύσκολα θα ξεχάσει, αφού συνδυάστηκε με διασκεδάσεις και υψηλές γνωριμίες.

Στην Αμερική ο Πάρις Κασιδόκωστας έρχεται σε μια πρώτη επαφή με τον κόσμο της έβδομης τέχνης. Περιφέρεται στα κινηματογραφικά στούντιο, παρακολουθεί γυρίσματα ταινιών και αναλύει τη βιομηχανία του κινηματογράφου η οποία τον συναρπάζει. Επιστρέφοντας γνωρίζεται με τον Τέρι Ντούγκας, έναν ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη, ο οποίος έχοντας σπουδάσει στο διάσημο πανεπιστήμιο UCLA, διαθέτει το κινηματογραφικό know how. Το 2005 Πάρις Κασιδόκωστας και Τέρι Ντούγκας ιδρύουν την κινηματογραφική εταιρεία παραγωγής 1821 Pictures από την οποία προέκυψαν κάποιες δουλειές όπως το θρίλερ «The Box» στο οποίο πρωταγωνιστούσε η Κάμερον Ντίαζ, καθώς και σειρές σαν το «Extreme Summer» το οποίο προβλήθηκε από τον ALPHA. Την ίδια εποχή συμπράττει με την παλιά του αγαπημένη Πάρις Χίλτον στο ριάλιτι «Superchick».

Ο Πάρις Κασιδόκωστας με την Πάρις Χίλτον

Πάρις Κασιδόκωστας

Πάρις Κασιδόκωστας τάμτα
Πάρις Κασιδόκωστας  σχέσεις

Πάρις Κασιδόκωστας Πάρις Χίλτον
Πάρις Κασιδόκωστας σχέσεις τάμτα

Για πρώτη φορά μπαμπάς ο Πάρις Κασιδόκωστας; Οι δηλώσεις της Τάμτα

Το τελευταίο διάστημα, πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν την τραγουδίστρια να είναι έγκυος και να αποκτά το πρώτο της παιδί με τον επιχειρηματία.

Με αφορμή τη συναυλία που έδωσε η Τάμτα με την Έλενα Παπαρίζου στο Βεάκειο θέατρο, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες. Εκεί απάντησε στην ερώτηση που αφορούσε την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της.

«Όχι, δεν είμαι έγκυος. Βλέπετε πουθενά καμιά κοιλίτσα;» τόνισε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” η Τάμτα.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Τάμτα έχει αποκτήσει μια κόρη από τον πρώτο της γάμο, η οποία σήμερα είναι 25 ετών.