Πριν από την Τούνη ήταν με την Τόνια Σωτηροπούλου - Η σχέση που δεν θυμάται κανείς

Το παρελθόν της ηθοποιού πριν παντρευτεί τον Κωστή Μαραβέγια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πριν από την Τούνη ήταν με την Τόνια Σωτηροπούλου - Η σχέση που δεν θυμάται κανείς

Με αφορμή τον γάμο της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια που έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας 11/10 στην Ύδρα - δείτε εδώ φωτογραφίες από το πανάκριβο ξενοδοχείο - αποφασίσαμε να ψάξουμε λίγο... το ιστορικό της ηθοποιού!

Μπορεί να βρήκε τον έρωτα και την αγάπη στα μάτια του τραγουδιστή αλλά στο παρελθόν είχε... αρκετές σχέσεις με διάσημους άντρες της ελληνικής showbiz!

Οι σχέσεις της Τόνιας Σωτηροπούλου

Αλέξης Γεωργούλης

 Τόνια Σωτηροπούλου γεωργούλης

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης γνωρίστηκαν περίπου το 2006, αλλά οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν το 2013. Από τότε μέχρι και τα μέσα του 2017 η σχέση τους ήταν συνέχεια ένα από τα κορυφαία θέματα προς συζήτηση στις συνεντεύξεις τους, ωστόσο και οι δυο τόνιζαν πως πέρα από το ερωτικό στοιχείο τους συνδέει διαχρονικά μία δυνατή ανθρώπινη σχέση. Όπως έγινε γνωστό, η ερωτική τους σχέση ολοκληρώθηκε μέσα στο 2016, παρόλο που οι δυο τους δεν ανακοίνωσαν ποτέ επίσημα τον χωρισμό τους.

Δημήτρης Αλεξάνδρου

 Τόνια Σωτηροπούλου Δημήτρης Αλεξάνδρου

Μετά τον Γεωργούλη στην ζωή της μπήκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που τώρα δηλώνει τρελά ερωτευμένος με την γνωστή influencer, Ιωάννα Τούνη! Η σχέση τους ξεκίνησε με ένα πολυσυζητημένο σκάνδαλο! Η Τόνια Σωτηροπούλου έγινε ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ενώ εκείνος ήταν γνωστό πως είναι ερωτευμένος με την Ελισάβετ Σπανού. Έτσι, εν μία νυκτί, η προηγούμενη του σχέση ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες -και άκομψες δημόσιες δηλώσεις- και ξεκίνησε ο έρωτας με τη γνωστή ηθοποιό. Οι πρώτες τους φωτογραφίες κυκλοφόρησαν τον Μάιο του 2013 ενώ η σχέση τους έριξε τίτλους τέλους περί τα τέλη του ίδιου έτους.