Διατηρούσε δεσμό με ηθοποιό από τον Σασμό - Η σχέση της Τόνιας Σωτηροπούλου στα 19 της χρόνια

Ήταν μαζί για περίπου ένα χρόνο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διατηρούσε δεσμό με ηθοποιό από τον Σασμό - Η σχέση της Τόνιας Σωτηροπούλου στα 19 της χρόνια

Το όνομά της εδώ και λίγα 24ωρα φιγουράρει παντού λόγω του κρυφού της γάμου με τον Κωστή Μαραβέγια στην Ύδρα. Η Τόνια Σωτηροπούλου μετά από σχέσεις χρόνων με διάφορους διάσημους άντρες της ελληνικής showbiz (δείτε τους εδώ) βρήκε αυτό που έψαχνε στα μάτια του τραγουδιστή και... τον πήρε με παππά και με κουμπάρο!

Το Youweekly.gr κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, θυμάται μια σχέση της ηθοποιού που είχε μονοπωλήσει αρκετά το ενδιαφέρον. Αυτός, επίσης ηθοποιός. Τώρα μάλιστα πρωταγωνιστεί στην πιο πολυσυζητημένη σειρά της σεζόν, στον Σασμό. Σας πάει κάπου το μυαλό;

Η σχέση της Τόνιας Σωτηροπούλου με τον Ορφέα Αυγουστίδη ή αλλιώς τον Αστέρη από τον Σασμό

Τόνια Σωτηροπούλου πρώην σχέσεις ορφέας αυγουστίδης σασμός

Η Τόνια Σωτηροπούλου υπήρξε ζευγάρι με τον Ορφέα Αυγουστίδη πριν από «165 χρόνια», όπως η ίδια είχε δηλώσει στο Yupiii με πολύ χιούμορ πριν λίγα χρόνια. Έγιναν ζευγάρι στα γυρίσματα της ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή», όταν η ηθοποιός ήταν μόλις 19 ετών. Υπήρξαν μαζί για περίπου ένα χρόνο, σε ένα ειδύλλιο που τοποθετείται χρονικά μεταξύ του 2006 και του 2007.

Ορφέας Αυγουστίδης: Η τρυφερή ανάρτηση με την πλέον σύντροφό του και τον γιο του

σύζυγος Ορφέα Αυγουστίδη

Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν χάνει λεπτό από τον χρόνο που έχει για την οικογένειά του και παρόλο που σε γενικές γραμμές επιλέγει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν μπορεί να μην μοιραστεί ένα υπέροχο στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Έτσι, αυτή τη φορά ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται η σύντροφός του να κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο της.

Ορφέας Αυγουστίδης παιδί