Χρήστος Κυριαζής: Αφιέρωνε στη Βάνα Μπάρμπα τραγούδια και εκείνη τον "έλουζε" με λουλούδια

Υπέροχο βίντεο από το παρελθόν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χρήστος Κυριαζής: Αφιέρωνε στη Βάνα Μπάρμπα τραγούδια και εκείνη τον

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως ο αγαπημένος τραγουδιστής, Χρήστος Κυριαζής, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών. Η Βάνα Μπάρμπα, πρώην σύντροφος του και καλή του φίλη, τον είχε επισκεφθεί στα μπουζούκια πριν λίγο καιρό και οι δυο τους είχαν ένα υπέροχο στιγμιότυπο.

Ο Χρήστος Κυριαζής της αφιέρωσε το κομμάτι "Έχω Κλάψει", στο βίντεο κλιπ του οποίου συμμετείχε και εκείνη με τη σειρά της τον πλησίασε και τον "έλουσε" με λουλούδια.

Η μυθολογία γύρω από αυτό το τραγούδι είναι αντάξια της επιτυχίας του. Λέγεται ότι έχει γραφτεί για χάρη της Βάνας Μπάρμπα. Όλο το κομμάτι είναι ένας καθημερινός γλυκόπικρος ύμνος στην ερωτική απογοήτευση, μια ντόμπρα κι αντρίκεια αυτοκριτική της πορείας μιας ερωτικής σχέσης που έδυσε άδοξα. Πόσο πιο στακάτος να γίνει ο στίχος; Και μπορεί τώρα η ηθοποιός και ο τραγουδιστής να είναι καλοί φίλοι, αλλά πριν πολλά χρόνια έζησαν ένα μεγάλο έρωτα κάτι που ακόμη το θυμόμαστε. “Ήμασταν μαζί δύο χρόνια περίπου.

Έχω να θυμάμαι υπέροχα πράγματα και χαθήκαμε, όταν μου έφερε το καροτσάκι για την κόρη μου. Πέρασα υπέροχα. Για μένα ήταν από τις πιο ωραίες μου σχέσεις. Τον αγαπάω βαθιά και οι άνθρωποι που αγαπιούνται, στην ουσία δεν χωρίζουν ποτέ. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να έχουμε ποιοτικές σχέσεις και όχι ποσοτικές” έχει δηλώσει η Βάνα για τον Χρήστο Κυριαζή σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Το βίντεο του Χρήστου Κυριαζή με τη Βάνα Μπάρμπα

Οι δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα για τον Χρήστο Κυριαζή

Η Βάνα Μπάρμπα επικοινώνησε το πρωί της Τετάρτης (10/11) με την εκπομπή Super Κατερίνα προκειμένου να μιλήσει για τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή, με τον οποίο είχε πολύ ιδιαίτερη σχέση καθώς πέρα από ζευγάρι ήταν και πολύ καλοί φίλοι.

«Ο Χρήστος είχε απομονωθεί τα τελευταία χρόνια. Είχε μια κυρία δίπλα του, τη Σοφία, μια σπουδαία γυναίκα που φρόντιζε τα πάντα για εκείνον. Η γυναίκα αυτή χρειάζεται στήριξη και τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Εμένα είναι κομμάτι της ζωής μου που έφυγε οριστικά. Είναι ένας πολύ μεγάλος συνθέτης, μεγάλη προσωπικότητα, ένας σπουδαίος άνθρωπος. Η εποχή τους ανθρώπους αυτούς τους βγάζει έξω και κρατάει άλλους υποδεέστερους, δεύτερους και τρίτους. Τον είχα δει τελευταία φορά σε συναυλία στον Πειραιά, το αγαπημένο του λιμάνι. Είμαι πολύ τυχερή που τον γνώρισα», είπε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.