27 Ιουλίου: Η ημερομηνία που έχει σημαδέψει την Ελένη Μενεγάκη - Τι είχε συμβεί τότε;

Κάθε χρόνο εκείνη την ημέρα... προσεύχεται...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
27 Ιουλίου: Η ημερομηνία που έχει σημαδέψει την Ελένη Μενεγάκη - Τι είχε συμβεί τότε;

Η είδηση πως η Ελένη Μενεγάκη είναι τριών μηνών έγκυος στο τέταρτο παιδί της κυκλοφόρησε την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 (για την ακρίβεια, το προηγούμενο βράδυ, σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς του εξωφύλλου του περιοδικού You που το ανακοίνωνε) και έγινε σε χρόνο-ρεκόρ το Νο1 θέμα στα ελληνικά media.

Lifestyle εκπομπές και blogs άρχισαν να την αναπαράγουν με κινηματογραφική ταχύτητα, ενώ οι φανατικές τηλεθεάτριες της ωραίας Ελένης είχαν μόλις βρει το καινούριο και πιο καυτό αντι­κείμενο συζήτησης.

Εγκυμοσύνη Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια, πιστή στη γραμμή που τόσα χρόνια ακολουθεί («θα μιλήσω όταν θέλω να μιλήσω»), αρκέστηκε να γράψει το παρακάτω «ακίνδυνο» tweet: «Καλημέρα, αγόρια και κορίτσια! Τι μουντάδα είναι αυτή σήμερα; Τι συννεφιά; Καλά που στην ψυχή μας ο ήλιος πάντα λάμπει». Το ίδιο μεσημέρι, όλοι, με κομμένη την ανάσα, συντονίστηκαν στον Alpha για να δουν αν θα σχολίαζε κάτι.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας τής έκανε κομπλιμέντα για το πόσο όμορφη ήταν και εκείνη του απάντησε: «Μην αυτομα­τιαστούμε, όμως. Ερχόμαστε με πονο­κεφάλους το πρωί, επτά ξεματιάστρες ξεματιάζουν», ενώ λίγο αργότερα εξο­μολογήθηκε: «Είναι πολύ εύκολο τον επόμενο μήνα να βάλω κιλάκια». Και ναι, αυτή ήταν η πρώτη έμμεση ανα­φορά στην εγκυμοσύνη της.

Μην σας τα πολυλογούμε, τώρα η μικρή Μαρίνα είναι 6 ετών και κάθε καλοκαίρι έχει μια... αγαπημένη συνήθεια που ακολουθεί με την μητέρα της. Ποια είναι αυτή;

Το τάμα της Ελένης Μενεγάκη

Να επισκέπτονται το μεγάλο πανηγύρι της Ιεράς Μονής Παναχράντου Άγιος Παντελεήμων, εκεί που βαφτίστηκε η μικρή (δείτε εδώ φωτογραφίες από το μυστήριο), αλλά και εκεί που έκανε πριν τη γέννησή της ένα τάμα. Ο πνευματικός της ιερέας Ευδόκιμος είναι εκείνος που τη στήριξε συναισθηματικά πριν μερικά χρόνια, όταν η Ελένη εξέφρασε την επιθυμία να γίνει για μία ακόμη φορά μητέρα και ευχήθηκε όλα να πάνε καλά και να γεννηθεί υγιής η κόρη της. Το μοναστήρι γιορτάζει όπως κάθε χρόνο στις 27 Ιουλίου και η επίσκεψη της Ελένης είναι για εκείνη ένα επιβεβλημένο προσωπικό της καθήκον.

Οι λιγούρες της Ελένης Μενεγάκη: Τι έτρωγε πρωί - βράδυ όταν ήταν έγκυος στη μικρή Μαρίνα

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Βασίλης Καλλίδης συναντήθηκαν και πάλι τηλεοπτικά, αυτή τη φορά στο πλατό του Mega. Ο γνωστός chef το μεσημέρι της Δευτέρας 1 Νοεμβρίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, “Ελένη”, όπου και συνάντησε ξανά την παρουσιάστρια αρκετά χρόνια μετά τη συνεργασία τους.

Η τηλεοπτική συνάντηση ξύπνησε… μήνες στον τηλεοπτικό chef και την Ελένη Μενεγάκη, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της εκπομπής δεν περιορίστηκαν μόνο στο κομμάτι της μαγειρικής, αλλά σε όσα βίωσαν μαζί στο παρελθόν μέσα από μια πετυχημένοι συνεργασία και για τους δυο.

Να θυμίσουμε πως ο Βασίλης Καλλίδης και η Ελένη Μενεγάκη στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί μαζί στο καθημερινό πρόγραμμα του Alpha, τότε που η παρουσιάστρια περίμενε το τέταρτο παιδί της (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία που την τράβηξαν τότε με φουσκωμένη κοιλίτσα), τη Μαρίνα της, καρπό του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Μετά το τέλος της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε στο instagram φωτογραφία με τον Βασίλη Καλλίδη γράφοντας στη λεζάντα της:

«Βασίλη μου , πόσες χαρούμενες τηλεοπτικές στιγμές έχουμε ζήσει μαζί; Θυμάσαι τις μακαρονάδες που μου έφτιαχνες για πρωινό και μεσημεριανό στην εκπομπή όταν ήμουν έγκυος στην Μαρίνα;»