Έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη - Μενεγάκη και Παντζόπουλος έδωσαν 300.000 ευρώ και πήραν...

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη - Μενεγάκη και Παντζόπουλος έδωσαν 300.000 ευρώ και πήραν...

Να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε. Η αγορά αυτή έχει γίνει χρόνια τώρα, λίγο καιρό μετά τον γάμο της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου (δείτε εδώ το μονόπετρο που της χάρισε τότε) αλλά... υπάρχει μέχρι και σήμερα και αξιοποιείται από την οικογένεια σε κάθε ευκαιρία.

Όλοι γνωρίζουν πως το ζευγάρι τρελαίνεται να ταξιδεύει και γενικά να κάνει αποδράσεις - είτε μεγάλες είτε μικρές - με την πρώτη ευκαιρία.

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, το ζευγάρι έχει στην κατοχή του ένα υπέροχο φουσκωτό σκάφος που κοστίζει... 300.000 ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες. Ένα πολύ ασφαλές φουσκωτό, το οποίο είναι ικανό να διανύσει μεγάλες αποστάσεις με τις δυο μηχανές “Yamaha” τριακοσίων ίππων.

Το 2015 υπήρξε ένα δημοσίευμα από το περιοδικό Spirto που ανέφερε πως το ζευγάρι έπεσε θύμα κλοπής στο σκάφος του. Το περιστατικό συνέβη στο λιμάνι της Καλύμνου, κυριολεκτικά μέρα μεσημέρι. Άγνωστοι μπήκαν στο σκάφος του Παντζόπουλου και της Μενεγάκη χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και κατάφεραν να αποσπάσουν αρκετά μεγάλη λεία.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι βρήκαν μέσα στο σκάφος την τσάντα της παρουσιάστριας, που είχε μέσα αρκετά μετρητά, ενώ αφαίρεσαν και τις πιστωτικές της κάρτες.

Μάλιστα, άνθρωπος που γνώριζε ότι πρόκειται για το σκάφος του ζευγαριού έτρεξε αμέσως να το ειδοποιήσει, καθώς όταν είδε τους δύο άγνωστους να βγαίνουν από αυτό, του κινήθηκαν υποψίες. Μενεγάκη και Παντζόπουλος γύρισαν εσπευσμένα στο σκάφος τους, αλλά ήταν ήδη αργά. Από την τσάντα της παρουσιάστριας έλειπαν όλα της τα χρήματα και οι πιστωτικές της κάρτες.

Ωστόσο, το ζευγάρι αντιμετώπισε με ψυχραιμία το περιστατικό. Περιορίστηκαν απλά στο να καλέσει άμεσα η Μενεγάκη τις τράπεζες, προκειμένου να ακυρώσει τις πιστωτικές της κάρτες και να αποφύγει ενδεχόμενη μεγαλύτερη ζημιά. Ματέο και Ελένη αποφάσισαν να μην καταγγείλουν το περιστατικό στις Αρχές, αλλά να συνεχίσουν την κρουαζιέρα τους στο Νότιο Αιγαίο.

Το σκάφος της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Σκάφος Ελένη Μενεγάκη

Σκάφος Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος

30 και βάλε εκατομμύρια ευρώ συν ακίνητα: Η συνολική περιουσία της οικογένειας Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος: Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz και παρόλο που επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αρκετές φορές έχουν βγει στην επιφάνεια λεπτομέρειες για τη ζωή τους, όπως αυτήν, που γνωστό περιοδικό έφερε στη δημοσιότητα τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Όπως λοιπόν έχει γράψει δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, η περιουσία του Ματέο Παντζόπουλου αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Ο επιχειρηματίας, είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco.

Από την άλλη, η περιουσία της Ελένης Μενεγάκη περιλαμβάνει την βίλα στα Μελίσσια, αξίας περίπου 4 εκατ. ευρώ, ένα ακίνητο στην Κηφισιά, η αξία του οποίου εκτιμάται στις 600.000 ευρώ, ένα τεσσάρι διαμέρισμα στο Ελληνικό αξίας 400.000 ευρώ, μια πολυκατοικία στην Κάρυστο (δείτε εδώ φωτογραφίες), της οποίας τα διαμερίσματα ενοικιάζονται, ένα εξοχικό στη Χαλκιδική, δέκα στρέμματα στην Κάρυστο και ένα οικόπεδο στη Βοιωτία, αξίας 250.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι τώρα προστέθηκε και η νέα μονοκατοικία που έχτισε πριν από λίγους μήνες στην Γλυφάδα η Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ φωτογραφίες του σπιτιού).