Η τελευταία κοινή εμφάνιση Φίλιππου Τσαγκρίδη και Κατερίνας Καινούργιου - Απόμακροι στη Μύκονο

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η τελευταία κοινή εμφάνιση Φίλιππου Τσαγκρίδη και Κατερίνας Καινούργιου - Απόμακροι στη Μύκονο

Οι μοναχικές έξοδοι τον τελευταίο καιρό και η σιωπή της σε ό,τι αφορά στην προσωπική της ζωή “γέννησαν” πολλά ερωτηματικά... Κρίση ή οριστικός χωρισμός αναρωτήθηκαν οι περισσότεροι, αλλά ούτε και η ίδια για την ώρα δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις, περιμένοντας τον χρόνο -που είναι ο καλύτερος γιατρός– να δείξει.

Μπορεί στα επαγγελματικά της να πηγαίνουν όλα σούπερ και η “Super Κατερίνα” μετά τη μεταγραφή της στον Alpha να διανύει μία από τις πλέον ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, στα προσωπικά της, όμως, το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα και η σχέση της με τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη-Παναγόπουλο περνάει δύσκολα.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Η παρουσιάστρια, μετά από 3,5 χρόνια σχέσης χειρίζεται την κρίση αυτή με τον πιο αξιοπρεπή τρόπο και τη μοιράζεται με ελάχιστους ανθρώπους που είναι στο πλευρό της - ένας από αυτούς, φυσικά, και ο Νίκος Κοκλώνης με τον οποίο, εκτός από επαγγελματική, έχουν μεγάλη φιλία. Οι εμφανίσεις της στο “J2US” καθώς και οι έξοδοι με κολλητές της φίλες σε ρεστoράν αλλά και για shopping εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου, ενώ εκείνες τις μέρες ο επιχειρηματίας απουσίαζε στην Κοπεγχάγη για επαγγελματικούς λόγους (δείτε εδώ φωτογραφίες από την εξόρμησή του), πυροδότησαν τις φήμες που κυκλοφορούσαν για πρώτη φορά ότι το ζευγάρι δεν διανύει τις καλύτερες μέρες του.

Σε χαμηλούς τόνους συνεχίζεται το σενάριο αυτό μέχρι και σήμερα που γράφονται αυτές οι γραμμές, αφού ακόμα κανένας από τους δύο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει κάνει το πρώτο βήμα της επανασύνδεσης. Η Κατερίνα το περασμένο Σάββατο βρέθηκε να διασκεδάζει στον “Βοτανικό” αμέσως μετά το “J2US”, γιορτάζοντας τα γενέθλια της Βίκυς Σταυροπούλου, ενώ μία μέρα πριν η παρουσιάστρια έκανε beauté μαζί με τις κολλητές της, απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές σε μεγάλο spa...

Οι τελευταίες εμφανίσεις της Κατερίνας Καινούργιου με τον αγαπημένο της...

Άλλοι μιλάνε για κρίση και άλλοι για οριστικό χωρισμό, την πραγματική αλήθεια, όμως, την ξέρει μόνο το ζευγάρι, που όπως φαίνεται την προσωπική του αυτή στιγμή δεν θέλει να τη μοιραστεί με κανέναν. Για την ώρα και οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους και ίσως είναι η πρώτη φορά που έχουν απομακρυνθεί μεταξύ τους για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Παρόλο που ανέκαθεν δεν τους άρεσαν οι δημόσιες εμφανίσεις τους να απαθανατίζονται από παπαράτσι, η τελευταία φορά που ο φακός τούς έπιασε μαζί ήταν στις διακοπές τους στη Μύκονο το περασμένο καλοκαίρι.

Καινούργιου Φίλιππος Τσαγκρίδης

Καινούργιου Φίλιππος Τσαγκρίδης χωρισμός

Έκτοτε τα διάφορα στόρι μαρτυρούσαν τον έρωτά τους, που σταμάτησαν μερικές μέρες πριν και απορίας άξιο είναι εάν η γιορτή της Κατερίνας τις επόμενες μέρες θα τους φέρει κοντά...

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα από την Τετάρτη 10/11