Ολόκληρο τέρας - Το υπερπολυτελές σκάφος του συζύγου της Οικονομάκου, Φίλιππου Μιχόπουλου

Το είχαν ζητήσει για να γυριστούν οι Πειρατές της Καραϊβικής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ολόκληρο τέρας - Το υπερπολυτελές σκάφος του συζύγου της Οικονομάκου, Φίλιππου Μιχόπουλου

Ψάχνοντας πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον Φίλιππο Μιχόπουλο, τον σύζυγο της Αθηνάς Οικονομάκου, ανακαλύψαμε πως το 2014 είχε αποκαλύψει πως έχει ένα σκάφος το οποίο του είχαν ζητήσει για να γυριστεί η ταινία οι Πειρατές της Καραϊβικής, αλλά είχε πει όχι!

Ο σύζυγος της Αθηνάς Οικονομάκου είναι επιχειρηματίας και πριν λίγα χρόνια αγόρασαν με τον αδελφό του το ιστιοφόρο «Prince de Neufchatel», το οποίο πλέει μόνιμα στη Μύκονο και φιλοξενεί πολλούς διεθνείς σελέμπριτις.

Αφού είδαμε λοιπόν το σκάφος της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου, μάθαμε πως το εντυπωσιακό σκάφος που ναυπηγήθηκε το 1967 έχει φιλοξενήσει μεταξύ άλλων τον George Michael και τους φίλους του, τη Σακίρα με το σύζυγό της, τον σχεδιαστή παπουτσιών Brian Atwood κ.ά.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε τότε ο Φίλιππος Μιχόπουλος στο Πρώτο Θέμα και το ένθετο Thema People: «Πριν από κάποιο διάστημα, Αμερικανοί brokers οι οποίοι είχαν δει το Prince de Neufchatel στον Πόρο ήρθαν σε επαφή μαζί μας προκειμένου να το νοικιάσουν για ένα διάστημα 2 μηνών. Μας προσέφεραν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ώστε να πάει στην Ασία όπου επρόκειτο να γίνουν τα γυρίσματα της ταινίας «Πειρατές της Καραϊβικής» με τον Τζόνι Ντεπ». Το αρνηθήκαμε γιατί μας ήταν αδιανόητο να ζήσουμε έστω και λίγες ημέρες χωρίς αυτό».

Το σκάφος του συζύγου της Αθηνάς Οικονομάκου, Φίλιππου Μιχόπουλου

Φίλιππος Μιχόπουλος σκάφος

Φωτογραφίες από το σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου στην Κηφισιά! Διώροφο με τεράστιο κήπο

Απίστευτο είναι το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου στην Κηφισιά. Το έχουμε δει μέσα από φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στα social media η ίδια η ηθοποιός και έχουμε πάθει πλάκα με την διακόσμηση του, που είναι σε γήινα χρώματα.

Συγκεκριμένα, το σπίτι τους είναι διώροφο και διαθέτει μεγάλο σαλόνι που ενώνεται με την τραπεζαρία. Από το σαλόνι μάλιστα βγαίνεις στον τεράστιο κήπο τους που είναι γεμάτος με λουλούδια και γκαζόν.

Επίσης, η Αθηνά Οικονομάκου έχει το δικό της δωμάτιο με τα ρούχα, τα παπούτσια και τα κοσμήματα της. Είναι τόσα πολλά - αφού έχει δική της συλλογή ρούχων και κοσμημάτων - που δεν χωράνε σε μια απλή ντουλάπα.

Όσον αφορά την διακόσμηση, τα χρώματα της είναι σε γήινα χρώματα, κάνοντας πιο φωτεινό το χώρο. Δείτε και φωτογραφίες από το ξενοδοχείο του Μιχόπουλου.

Σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου κήπος

Φωτογραφίες από το σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου στην Κηφισιά

Σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου

Σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου ντουλάπα