Έχει μείνει στην ιστορία: Η θρυλική φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από εκδήλωση, χωρίς σουτιέν

Υλικό για άνω των 18 ετών...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχει μείνει στην ιστορία: Η θρυλική φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από εκδήλωση, χωρίς σουτιέν

Είναι μια από τις πιο θρυλικές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης κι όπως καταλαβαίνετε οι φωτογράφοι ακολουθούν κάθε της βήμα. Μπορεί εδώ και λίγες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη να έχει χαθεί από προσώπου γης (δείτε εδώ τι συμβαίνει) αλλά χρόνια πριν η μια εμφάνισή της διαδεχόταν την άλλη σε δημόσιες εκδηλώσεις και... της έχουν συμβεί και απρόοπτα!

Όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν θα σταματήσει να μας εκπλήσσει τόσο με τις στιλιστικές της επιλογές, όσα και με τα «περίεργα» ατυχηματάκια της, πολλά από τα οποία είναι σκηνοθετημένα με αξιοζήλευτη μαεστρία, όπως η ίδια μόνο ξέρει και μπορεί μοναδικά να πλασάρει…

Θρυλικές είναι οι εμφανίσεις που έχει κάνει κατά καιρούς, γνωρίζοντας πολύ καλά πως παίζεται το παιχνίδι, και πως ο μαγνητισμός που εκπέμπει είναι αυτός που την έχει αναγορεύσει σε «βασίλισσα». Άλλοτε με εφαρμοστά φορέματα, άλλοτε με σιθρού, δείχνει ότι θέλει η ίδια να δείξει χωρίς ντροπές, ενδοιασμούς και αναστολές.

Η θρυλική εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη χωρίς σουτιέν

Οι εμφανίσεις της στην λαϊκή - Τα σύνολα που επέλεγε

Ήταν και θα είναι η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και όχι αδίκως, αλλά η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στην καρδιά των τηλεθεατών γιατί πάντα ήταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Μπορεί στις οθόνες να την βλέπαμε υπέρλαμπρη, βαμμένη και ντυμένη με ωραία ρούχα αλλά στην καθημερινή της ζωή ήταν απλή! Φωτογραφίες από περιοδικά που ανά διαστήματα την είχαν απαθανατίσει από την λαϊκή μέχρι το περίπτερο, το αποδεικνύουν περίτρανα αυτό.

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν το όνειρο κάθε φωτογράφου, όλοι σκότωναν για μια φωτογραφίας της γι'αυτό όπως καταλαβαίνετε έτρεχαν από πίσω σε κάθε της βήμα.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την είχε απαθανατίσει άπειρες φορές σε σούπερ μάρκετ να κάνει τα ψώνια με την μαμά της, ή στο περίπτερο να πηγαίνει να πάρει πράγματα με 12ποντοι γόβα (δείτε εδώ το απίστευτο φωτογραφικό υλικό), πάντα όμως ήταν χαμογελαστή!

Μπορεί να ήταν απλή αλλά ήταν πάντα στιλάτη με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει τόσο καλά!

Μενεγάκη ψώνια

Μενεγάκη  λαϊκή

Μενεγάκη  σούπερ μάρκετ

Μενεγάκη περιοδικό you