Με την κοιλιά στο στόμα, κόκκινο κραγιόν και φούστα - Πως εμφανιζόταν η Ελένη Μενεγάκη όντας εγκυμονούσα

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την κύηση της μικρής Μαρινούλας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με την κοιλιά στο στόμα, κόκκινο κραγιόν και φούστα - Πως εμφανιζόταν η Ελένη Μενεγάκη όντας εγκυμονούσα

Το Youweekly.gr κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και σας γυρίζει στο 2015, τότε που η Ελένη Μενεγάκη ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον Ματέο Παντζόπουλο, την μικρή Μαρινούλα.

Το περιοδικό YOU ήταν το πρώτο που είχε αποκαλύψει την τέταρτη εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία που είχε κυκλοφορήσει με την φουσκωμένη της κοιλίτσα) και όπως καταλαβαίνετε οι φωτογράφοι "σκότωναν" για να την απαθανατίσουν! Ο φωτογράφος του You, λοιπόν, την είχε πετύχει τότε να ψωνίζει στην Κηφισιά και το θέμα έπαιζε παντού!

Το τότε δημοσίευμα για την Ελένη Μενεγάκη

Στο τεύχος 85 του περιοδικού το ρεπορτάζ ανέφερε χαρακτηριστικά:

Στον 6ο µήνα πλέον και µε σχηµατισµένη πια για τα καλά την κοιλίτσα της, που φουσκώνει ολοένα και περισσότερο, η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε το περασµένο Σάββατο στην Κηφισιά τραβώντας τα βλέµµατα των περαστικών που παρατηρούσαν τη λαµπερή παρουσιάστρια να είναι πιο όµορφη από ποτέ.

«Ανυποµονώ να γεννήσω το παιδί του Μάκη, γι’ αυτό», λέει εκείνη, σύµφωνα µε πληροφορίες, χαριτολογώντας σε κοντινούς της ανθρώπους που επισηµαίνουν πόσο πολύ την έχει αλλάξει αλλά και πόσο την έχει οµορφύνει η τέταρτη εγκυµοσύνη της. Η παρουσιάστρια και ο Μάκης Παντζόπουλος, πιο ερωτευµένοι από ποτέ, προετοιµάζονται να υποδεχτούν το πρώτο τους µωρό µε ανυποµονησία γι’ αυτό και έχουν αποφασίσει να περάσουν ήρεµα και οικογενειακά µε τα παιδιά της τις φετινές γιορτές στο σπίτι τους στα Μελίσσια.

Εξάλλου η κατάσταση της Ελένης δεν της επιτρέπει να µετακινείται µε τόση ευκολία. Πέρυσι το ζευγάρι βρέθηκε µε τα παιδιά, τον ∆ηµήτρη Κοντοµηνά και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για 10 µέρες στις Μαλδίβες τα Χριστούγεννα...

«Εµείς φέτος θα περάσουµε εδώ Πρωτοχρονιά µε την οικογένειά µας», έλεγε τις προάλλες στην εκποµπή της η Ελένη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο που µε τη σειρά του δήλωσε ότι θα κάνει γιορτές εν πτήσει! Αξίζει να σηµειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά –εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων– που εκείνη δεν µαγνητοσκόπησε τις εκποµπές της για τις γιορτές, έτσι, λοιπόν, όλες θα είναι live εκτός από εκείνη που θα προβληθεί ανήµερα και τη δεύτερη µέρα των Χριστουγέννων.

Ελένη Μενεγάκη περιοδικό YOU εγκυος

Ελένη Μενεγάκη περιοδικό YOU μικρή Μαρίνα
Ελένη Μενεγάκη περιοδικό YOU