Δεν το θυμάται κανείς: Ο τραγουδιστής που διατηρούσε σχέση η Σοφία Αλιμπέρτη πριν παντρευτεί τον Πάριο

Έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, που όμως, δεν κράτησε πολύ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν το θυμάται κανείς: Ο τραγουδιστής που διατηρούσε σχέση η Σοφία Αλιμπέρτη πριν παντρευτεί τον Πάριο

Η Σοφία Αλιμπέρτη γεννήθηκε στην Κέρκυρα, αλλά σύντομα μετακόμισε στην Αθήνα. Ξεκίνησε την καριέρα της στις αρχές της δεκαετίας του 1980, συμμετέχοντας σε κινηματογραφικές ταινίες και σε τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Τη δεκαετία του 1990 συμμετείχε σε αρκετά επιτυχημένα τηλεοπτικά σίριαλ. Από το 2003 έστρεψε την καριέρα της στην παρουσίαση εκπομπών και show.

Αποτέλεσε την απόλυτη τηλεοπτική φαντασίωση των ανδρών τη δεκαετία του 1990 και ταυτόχρονα ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, καθώς ήταν παντρεμένη με τον σπουδαίο Γιάννη Πάριο (δείτε εδώ με ποια ήταν παντρεμένος πριν) από τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά ενώ χώρισαν το 1986. Ο 27χρονος Μιχαήλ- Άγγελος, μάλιστα, ασχολείται με την σκηνοθεσία και τη φωτογραφία.

Πριν από αυτό το love story όμως, η Σοφία είχε μια αρκετά μεγάλη περιπέτεια με γνωστό τραγουδιστή...

Οι σχέσεις της Σοφίας Αλιμπέρτη

Από τους πλέον άγνωστους έρωτες της showbiz, είναι αυτός που έζησαν στις αρχές της δεκαετίας του 80', η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Άγγελος Διονυσίου. Ο τραγουδιστής έκανε τα πρώτα του μεγάλα βήματα στο τραγούδι κι εκείνη μόλις είχε συστηθεί στο κοινό ως το νέο αστέρι του Γιάννη Δαλιανίδη. Έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, που όμως, δεν κράτησε πολύ.

Σοφία Αλιμπέρτη Άγγελος Διονυσίου σχέσεις

Μετά ήταν ο Πάριος και λίγο αργότερα ο Αλέξανδρος Παρθένης. Οι δυο τους έζησαν ένα μεγάλο έρωτα, ειδικά στα σοκάκια και τις πλαζ της Πάρου για πολλά χρόνια και μετά τη σχέση του πρώην μοντέλου με τη Ναταλία Γερμανού.

Αλέξανδρος Παρθένης Σοφία Αλιμπέρτη