Μάνος Παπαγιάννης: Η ηλικία, η καταγωγή και το τι έκανε πριν γίνει ηθοποιός

Η δεύτερη καταγγελία εναντίον του για βιαιοπραγία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μάνος Παπαγιάννης: Η ηλικία, η καταγωγή και το τι έκανε πριν γίνει ηθοποιός

Είναι ένας πολύ αγαπημένος ηθοποιός και το όνομά του έρχεται ξανά στο προσκήνιο μετά από καιρό λόγω της δίκης που θα ακολουθήσει με την Σοφία Παυλίδου για το περιστατικό βίας που είχε καταγγείλει πριν από λίγα χρόνια η τελευταία (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση του δικηγόρου της). Με αφορμή, λοιπόν, αυτό σας παρουσιάζουμε την ζωή του Μάνου Παπαγιάννη σε λίγες μόνο γραμμές.

Ποιος είναι ο Μάνος Παπαγιάννης

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην βικιπαίδεια, γεννήθηκε στα Σέρβια Κοζάνης, τόπο καταγωγής του πατέρα του, ενώ μεγάλωσε στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης απ' όπου είναι η μητέρα του. Έχει εργαστεί ως μπάρμαν αλλά και ως ιατρικός επισκέπτης.

Με την υποκριτική ασχολήθηκε όταν ήταν 21 ετών και αυτός ήταν και ο λόγος που μετακόμισε στην Αθήνα. Η πιο πρόσφατη τηλεοπτική του συμμετοχή ήταν στη σειρά του ΑΝΤ1 "Παρθένα Ζωή" όπου υποδυόταν τον Σίμο. Έχει συμμετάσχει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές παραγωγές.

Είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Αγγελική Δαλιάνη, με την οποία συνεργάστηκε στην αισθηματική σειρά του MEGA "Μαρία η άσχημη". Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά την Λυδία Παπαγιάννη (2009) και τον Νικήτα Παπαγιάννη (2017). Τον Αύγουστο του 2013, άνοιξαν μια καφετέρια/μπαρ με το όνομα "Sweeney Todd".

Εκτός από την συνεργασία τους στην σειρά "Μαρία η Άσχημη", έχουν παίξει μαζί σε άλλη μία τηλεοπτική σειρά καθώς και σε 4 θεατρικές παραστάσεις.

Και δεύτερη καταγγελία από γνωστή ηθοποιό

Μία νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου καθώς σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Πρωινό, την Τετάρτη 16/2, υπάρχει μία ακόμα γνωστή ηθοποιός η οποία έχει καταγγείλει τον συνάδελφό της για βιαιοπραγία.

Όπως εξήγησε η Κέλλυ Χεινοπώρου στο Πρωινό, η συγκεκριμένη ηθοποιός είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Μάνο Παπαγιάννη και είχε καταγγείλει επίθεση. Εντύπωση προκαλεί μάλιστα το γεγονός ότι η εν λόγω κυρία συμμετείχε και στην επίμαχη παράσταση «Πετάει πετάει» όπου έλαβε χώρα το περιστατικό με τη Σοφία Παυλίδου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η δημοσιογράφος στο Πρωινό, ο Μάνος Παπαγιάννης αναμένεται να συμφωνήσει για συνεκδίκαση της υπόθεσης, κάτι που σημαίνει πως και οι δύο ηθοποιοί θα βρεθούν στο σκαμνί την ίδια μέρα. Από τη μεριά της, η Σοφία Παυλίδου έχει ήδη κάνει αίτημα για συνεκδίκαση και έχει γίνει αποδεκτό.