Με τεράστια πέτρα - Το πανάκριβο δαχτυλίδι που είχε δώσει ο Ματέο Παντζόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη

Σπάνιο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με τεράστια πέτρα - Το πανάκριβο δαχτυλίδι που είχε δώσει ο Ματέο Παντζόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη

Ο έρωτας της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου, ήταν ένας έρωτας που έχει σφραγιστεί με τα δεσμά του γάμου, ενός γάμου που κανένας δεν έμαθε ποτέ και που δεν διέρρευσε καμία φωτογραφία για εκείνο το Μυστήριο που τελέστηκε στη Μονή Παναχράντου στην Άνδρο, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό, παρουσία μόνο ελάχιστων στενών συγγενών (δείτε εδώ φωτογραφίες από τις βέρες).

Να σημειωθεί πως στο ίδιο μέρος είχαν βαφτίσει και την κόρη τους, Μαρίνα (δείτε εδώ φωτογραφίες). Η παρουσιάστρια κατάφερε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό την τελετή και δεν έχει διαρρεύσει καμία απολύτως φωτογραφία από εκείνη την ημέρα!

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK τότε, όμως, είχε καταφέρει να αποσπάσει φωτογραφικό υλικό από το μονόπετρο που είχε χαρίσει ο Ματέο στην Ελένη όταν της έκανε την πρόταση γάμου.

Το μονόπετρο που έδωσε ο Ματέο Παντζόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη μονόπετρο

Χαμός στο λιμάνι της Ραφήνας με την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Δώδεκα χρόνια γνωριμίας και επτά χρόνια γάμου κλείνουν στις 18 Φεβρουαρίου, λίγες μόλις μέρες μετά του Αγίου Βαλεντίνου η Ελένη και ο Μάκης και παρόλο που ο καιρός πέρασε και οι λαϊκές παραδόσεις είθισται να μιλάνε για “7 χρόνια φαγούρας”, εκείνοι πάνε κόντρα σε όλα αυτά και κάνουν την εξαίρεση, δηλώνοντας το ίδιο ερωτευμένοι σαν την πρώτη μέρα...

Η Ελένη, φορώντας στην εκπομπή της ένα μενταγιόν στον λαιμό της που γράφει επάνω ΑΓΑΠΗ, δώρο του άντρα της, υμνεί τον Θεό έρωτα που της έφερε εκείνο το καλοκαίρι του 2009 τον Μάκη Παντζόπουλο δίπλα της και η ζωή της άλλαξε ριζικά...

Από την Τζώρτζια Συρίχα

«Πιστεύω πολύ στον καλό σύντροφο. Εκεί καταλαβαίνετε περισσότερα από την εμφάνιση ενός ανθρώπου. Γιατί δεν “γράφουν” τα χρόνια πάνω του; Γιατί μένει πάντα νέος; Δεν είναι μόνο θέμα DNA, παίζει ρόλο και ο καλός σύντροφος», είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή της, απευθυνόμενη στις τηλεθέατριές της, ενώ άλλη στιγμή θα επισημάνει: «Περνούν τα χρόνια και τα παιδιά θα πάρουν τον δρόμο τους και εσύ έχεις κάνει τα περισσότερα από αυτά που ήθελες να κάνεις.

Και έχεις αρχίσει και βαραίνεις και σου αρέσουν άλλα πράγματα πια… Αυτό που πραγματικά είναι πολύ σπουδαίο, αν το 'χεις κατορθώσει, είναι να έχεις έναν καλό σύντροφο»...

Κάτι η κακοκαιρία, το χιόνι και η παγωνιά, κάτι οι διάφορες υποχρεώσεις, η Ελένη και ο Μάκης δεν έχουν καταφέρει να ταξιδέψουν για αρκετό χρονικό διάστημα στον επίγειο “παράδεισό” τους και η αλήθεια είναι ότι μόνο οι άσχημες καιρικές συνθήκες θα μπορούσαν να φρενάρουν το ταξίδι τους στην Άνδρο - αν και στο παρελθόν το έχουν τολμήσει παρά τα πολλά μποφόρ.

Με την πρώτη, όμως, ευκαιρία την περασμένη Παρασκευή, που η μέρα ήταν αρκετά καλή, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της “Ελένη”, έφυγαν οι δυο τους για τα Άχλα. “Εκεί είναι το ησυχαστήριό μου και δεν μπορεί να μου το στερήσει κανένας”, έχει πει επανειλημμένα η παρουσιάστρια για το μαγικό μέρος που της έχει κλέψει την καρδιά από την πρώτη στιγμή που το αντίκρισε και που περιμένει με ανυπομονησία να το απολαύσει ξανά και ξανά αλλά και να ζήσει μόνιμα εκεί, όταν αποφασίσει να αποσυρθεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Ο φακός τού YOU βρέθηκε κατ΄αποκλειστικότητα στη Ραφήνα και “τσάκωσε” το ζευγάρι που για αρκετή ώρα πριν από την αναχώρησή του είχε μια ευχάριστη κουβέντα με τον καπετάνιο του “Θεολόγος”, με τον οποίο έχουν αναπτύξει τώρα πια φιλικές σχέσεις. Λίγα λεπτά αργότερα επιβιβάστηκαν στο πλοίο για να περάσουν ένα διήμερο απόλυτης χαλάρωσης και ξεκούρασης, που το είχαν και οι δυο μεγάλη ανάγκη.

Μενεγάκη Ματέο περιοδικό YOU λιμάνι Ραφήνας