Ασχολήθηκε μαζί του όλη η Ελλάδα - Τι δουλειά έκανε στο παρελθόν ο μπαμπάς της Τατιάνας Στεφανίδου

Έκανε περήφανη αρκετές φορές την χώρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ασχολήθηκε μαζί του όλη η Ελλάδα - Τι δουλειά έκανε στο παρελθόν ο μπαμπάς της Τατιάνας Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz. Έχει συνεργαστεί με την ΕΡΤ και με την εφημερίδα, Aπογευματινή. Ο επόμενος χρόνος τη βρήκε στο κανάλι του Αμαρουσίου παρουσιάζοντας δελτία ειδήσεων δίπλα στον Τέρενς Κουΐκ και ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα.

Alpha TV, Tempo TV και Alter Channel είναι οι επόμενοι τηλεοπτικοί σταθμοί στους οποίους παρουσίασε εκπομπές λαϊφστάιλ όπως: Γυάλινος τοίχος, Φύλλο και φτερό, Με το γάντι και Αποκλειστικά. Έπειτα επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και παρουσίασε για δύο χρόνια την εκπομπή Αποκάλυψη τώρα.

Παρουσίασε την κοινωνική εκπομπή στον ΑΝΤ1 "Αξίζει να το δεις". Ο ΑΝΤ1 της ανέθεσε να παρουσιάσει το διαγωνισμό ομορφιάς Σταρ Ελλάς για τρεις συνεχόμενες χρονιές, το "Fame Story 3" και το "Big Mother" που αργότερα μετονομάστηκε σε Big Brother. Το συμβόλαιο της με τον τηλεοπτικό σταθμό έληξε το 2010. Τον Ιούνιο του 2010, το κανάλι του ANT1 αποφάσισε τη μη συνέχιση της εκπομπής Αξίζει να το δεις λόγω περικοπών στην απογευματινή ζώνη.

Τατιάνα Στεφανίδου

Έχει παρουσιάσει τις εκπομπές "Αξίζει να το ζεις", "Μίλα" και "Μία" στο Star Channel. Το καλοκαίρι του 2015 και μετά από 5 χρόνια στο Star Channel πήρε μεταγραφή στο Epsilon TV και παρουσίαζε την εκπομπή "Tatiana Live".

Από τον Σεπτέμβριο 2018 μέχρι τον Ιούλιο 2020 παρουσίαζε την εκπομπή "Μαζί σου" στον ΣΚΑΪ (δείτε εδώ την ανακοίνωση που είχε βγει τότε). Τον Δεκέμβριο του 2020 ανέλαβε την παρουσίαση ενημερωτικής εκπομπής "Τ-live" στον Alpha.

Η οικογένεια της Τατιάνας Στεφανίδου

Κατάγεται από τη Φτελιά Δράμας. Γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1970 στην Αθήνα από τους Άννα και Μίμη Στεφανίδη, ενώ έχει κι έναν αδελφό, τον Δημήτρη. Αποφοίτησε από το Αρσάκειο και έπειτα ακολούθησε σπουδές χορού στο Σχολή Τεχνών του Αμβούργου. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, φοίτησε στο τμήμα δημοσιογραφίας του ANT1 MediaLab.

Διάσημος καλαθοσφαιριστής ο μπαμπάς της

Όπως αναγράφει η βικιπαίδεια, ο Μίμης Στεφανίδης (Δημήτρης Στεφανίδης) είναι πρώην καλαθοσφαιριστής γεννημένος το 1931 στην Κυψέλη. Είχε ύψος 1.83, και αγωνίζονταν κυρίως στην θέση του σούτιγκ γκάρντ.

Αγωνίστηκε στην ομάδα καλαθοσφαίρισης του Πανελληνίου και ήταν μέλος της «Χρυσής Πεντάδας». Κατέκτησε 3 πρωταθλήματα Ελλάδας (1953, 1955 , 1957 ) Το 1955 κατέκτησε το πρωτάθλημα χωρίς ήττα. Ταυτόχρονα κατέκτησε και πολλά διεθνή και εγχώρια τουρνουά της εποχής απέναντι σε πανύσχηρες ευρωπαικές ομάδες της εποχής.

Στεφανίδου μπαμπάς

Το 1955 - 1956 αγωνίζονταν στην Ολίμπια Μιλάνου (Μπορλέτι Μιλάνο και Σίμενταλ Μιλάνο) και 1956 - 1957 στη Ρέγιερ Βενετίας. Το 1957 επέστρεψε στην Ελλάδα και κατέκτησε το πρωτάθλημα αγωνιζόμενος με τον Πανελλήνιο. Το 1960 συνέχισε την καριέρα του στην Ολύμπια Μιλάνο (Σίμενταλ Μιλάνο). Η ομάδα του Μιλάνου τιμητικά απέσυρε το Νο 7, του μεγάλου αυτού σκόρερ, αφού ήταν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Ιταλίας, στην πρώτη σεζόν.

Με την εθνική Ελλάδος σε 33 αγώνες και σημείωσε 253 πόντους (7,7 μ.ο.). Συμμετείχε στο Ευρωμπάσκετ 1951, στους Μεσογειακούς Αγώνες 1951 και 1955 και στην Ολυμπιάδα του 1952.

Έχει υπάρξει προπονητής του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Παγκρατίου, του Σπόρτιγκ και του Πανελληνίου. Ήταν προπονητής του Παναθηναϊκού κατά τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας του ΠΑΟ στις 9 Δεκεμβρίου του 1961.

Επίσης υπήρξε πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής.