Δεν είναι μόνο ο Χατζηγιάννης και ο Ρέμος - Οι 4 διάσημοι Έλληνες που είχε σχέση η Ζέτα Μακρυπούλια

Ελάχιστοι το θυμούνται

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν είναι μόνο ο Χατζηγιάννης και ο Ρέμος - Οι 4 διάσημοι Έλληνες που είχε σχέση η Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια προσπαθεί να μην προβάλλει την προσωπική της ζωή και να μένει στην απαστράπτουσα παρουσία της στις οθόνες μας ή στο θέατρο, με τη γνωστή ηθοποιό και παρουσιάστρια, όμως, να έχει τις δικές της περιπέτειες. Πολλοί θα γνωρίζετε, σίγουρα, τις σχέσεις της με τον Αντώνη Ρέμο αρχικά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αργότερα.

Και η αλήθεια είναι, ότι οι άλλες σχέσεις της που συζητήθηκαν ήταν λίγες, αν σκεφτεί κανείς πως οι δύο πιο γνωστές κράτησαν για πολλά χρόνια.

Οι σχέσεις της Ζέτας Μακρυπούλια με 4 διάσημους Έλληνες

Ο χωρισμός με τον Χατζηγιάννη

Τίτλοι τέλους για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά από 12 χρόνια σχέσης. Ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της σόου μπιζ αποφάσισε να τραβήξειδρόμους χωριστούς και ο λόγος είναι σύμφωνα με πληροφορίες ότι φταίει η κούραση και η φθορά του χρόνου.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για φήμες χωρισμού, το πρώην ζευγάρι επιβεβαίωσε τις φήμες μιλώντας στην εφημερίδα Espresso λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι΄αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού, όμως ακόμα και μετά τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή, εξακολουθεί να επισκέπτεται το σπίτι του στην Άνω Γλυφάδα προκειμένου να φροντίζει τα κατοικίδιά τους.

Οι δυο τους εξακολουθούν να τρέφουν βαθιά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο και προσπαθούν μετά τον χωρισμό τους να μπουν σε μια νέα καθημερινότητα. Ο τραγουδιστής σκοπεύει να αφήσει το σπίτι στο οποίο συγκατοικούσε με την Ζέτα Μακρυπούλια και να μεταφερθεί σε άλλο σπίτι στην ίδια όμως περιοχή με την μετακόμιση να προγραμματίζεται το αμέσως επόμενο διάστημα, χωρίζοντας και τα περιουσιακά τους.

Η αποκάλυψη του Ρέμου

Άνοιξε το στόμα του ο Αντώνης Ρέμος μετά από χρόνια και μιλά για τη σχέση τους. Σε μια στιγμή ο Αντώνης Ρέμος αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει για τις στιγμές του με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Τα ταξίδια στην Ντίσνευλάντ, ήταν η αφορμή.

Ο Γιώργος Λιάγκας που έπινε καφέ μαζί τους κάνοντας τη συνέντευξη ταυτόχρονα, δεν έκανε το λάθος, να μην συνεχίσει την κουβέντα και τις ερωτήσεις. Είναι ενδιαφέρον να δείτε όχι μόνο τι λέει ο Αντώνης Ρέμος μιλώντας για την πρώην σχέση του, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο το κάνει!

Ο γοητευτικός γυμναστής

Το 1994, τότε που εκείνη ήταν μια πανέμορφη έφηβη με μέλλον και εκείνος ο «επώνυμος» του ζεύγους. Ο λόγος για τον Κώστα Αλιμπέρτη, το γυμναστή που είχε τρελάνει όλο το γυναικείο κοινό.

Η σχέση της Ζέτας και του γυμναστή κράτησε πολλά χρόνια και έληξε «φιλικά» όπως λέγεται, λίγο πριν μπει στη ζωή της ο Αντώνης Ρέμος.

Οι σχέσεις της Ζέτας Μακρυπούλια με 4 διάσημους Έλληνες

Η άγνωστη σχέση με κορυφαίο μπασκετμπολίστα

Η παρουσιάστρια θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλει να την προστατεύσει. Για αυτό κιόλας το λόγο όσα χρόνια ήταν με τον Μιχάλη, δεν είχε μαθευτεί τίποτα για το αν έχουν παντρευτεί.

Στην ζωή της για κάποιο χρονικό διάστημα υπήρξε ο Νίκος Μπάρλος, ο οποίος τότε ήταν μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ. Αν και κανείς από τους δύο δεν το επιβεβαίωσε ή το διέψευσε πως είναι μαζί, φιλικό πρόσωπο της Ζέτας τότε είχε πει πως έβγαιναν, δεν προχώρησαν λόγω ωραρίων.

Οι σχέσεις της Ζέτας Μακρυπούλια με 4 διάσημους Έλληνες φωτογραφίες