Ήταν μαζί 8 χρόνια - Η σχέση της Πόπης Τσαπανίδου με πασίγνωστο δημοσιογράφο

Ποιος ο λόγος που χώρισαν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ήταν μαζί 8 χρόνια - Η σχέση της Πόπης Τσαπανίδου με πασίγνωστο δημοσιογράφο

Η Πόπη Τσαπανίδου που πρόσφατα έγινε γιαγιά προσπαθεί να μην προβάλλει ιδιαίτερα την προσωπική της ζωή, αν και η ίδια έχει περάσει τις δικές της περιπέτειες, μετά τον τραγικό θάνατο του πατέρα των τριών κοριτσιών της, Ευτύχη Μανωλαράκη, από ηλεκτροπληξία.

Ο δημοσιογράφος που ήταν σε σχέση με την Πόπη Τσαπανίδου

Μία από τις σχέσεις της, μάλιστα, ήταν με κορυφαίο δημοσιογράφο για οκτώ ολόκληρα χρόνια. Συγκεκριμένα, επρόκειτο για τον Κώστα Βαξεβάνη, με τους δύο να έχουν ζήσει ένα μεγάλο έρωτα.

Το ζευγάρι στην αρχή προσπάθησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας της σχέσης τους, κάτι που στην αρχή ήταν εύκολο καθώς τότε η Πόπη Τσαπανίδου ήταν μια απλή ρεπόρτερ του Mega. Η συγκατοίκηση δεν άργησε να έρεθει και μάλιστα είχαν φτιάξει μαζί ένα σπίτι στην Άνοιξη και όλα έδειχναν ότι θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά τελικά χώρισαν. Η εφημερίδα «News» έκανε αφιέρωμα στην ζωή του δημοσιογράφου και στην οχτάχρονη σχέση του με την παρουσιάστρια.

Ο δημοσιογράφος που ήταν σε σχέση με την Πόπη Τσαπανίδου

«Από το 2000 η Αθήνα είναι για μένα μια μακρινή νυχτερινή θέα απ' το μπαλκόνι του σπιτιού μου. Μετακόμισα στην Άνοιξη, σ' ένα σπίτι από πέτρα και ξύλο. Μετακόμισα από έρωτα. Μερικές φορές νομίζω πως υπάρχω λόγω έρωτος - πώς αλλιώς θα υπήρχα; Ένα σπίτι με κήπο, σκυλιά, μποστάνι. Οι έρωτες κάποια στιγμή τελειώνουν..», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο δημοσιογράφος.

Ο χωρισμός τους δεν ήταν κοινή απόφαση και για κάποιο διάστημα οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες. Ο χρόνος όμως είναι ο καλύτερος γιατρός και σήμερα διατηρούν φιλικές σχέσεις, με την Τσαπανίδου να μένει σε ένα υπέροχο σπίτι στη Βόρεια προάστια.

''Κόλαφος'' η Πόπη Τσαπανίδου στο δελτίο του Open

Tην Πόπη Τσαπανίδου είδαμε σε μια σκηνή διόρθωσης το βράδυ της Τετάρτης 9/3 στο δελτίο του Open, που συζητούσε αναφορικά με την Ουκρανία με εκλεκτούς καλεσμένους. Η δημοσιογράφος αντιμετωπίζοντας το θέμα με μεγάλη σοβαρότητα και άγχος, έφτασε κάποια στιγμή στο αμήν για άλλον όμως λόγο.

Ο ναύαρχος εν αποστρατεία Ιωάννης Εγκολφόπουλος ήταν ένα από τα πρόσωπα, που πήραν μέρος για την ενημέρωση σχετικά με τον πόλεμο. Ενώ λοιπόν απευθυνόταν στην Τσαπανίδου, έλεγε λάθος το επίθετο της με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να μην κρατηθεί και να τον διορθώσει δύο φορές.

“Τσαπανίδου” του είπε η Πόπη Τσαπανίδου κι εκείνος της απάντησε “ναι, συγγνώμη“. “Μην ανησυχείτε καθόλου” πρόσθεσε η ίδια.

Με τον ναύαρχο να επιμένει και αφού είχε πει λάθος το όνομά της αρκετές φορές, η Πόπη Τσαπανίδου είπε χαριτολογώντας: “Κύριε ναύαρχε είναι Τσαπανίδου και όχι Τσοπανίδου. Ξέρετε, επειδή για ένα όνομα και μια καρέκλα ζούμε σ’ αυτή τη ζωή“.

“Ζητώ συγγνώμη κυρία Τσαπανίδου, έχετε δίκιο” απάντησε ο κ. Εγκολφόπουλος, με τη δημοσιογράφο να του λέει πως αστειεύεται “για να χαλαρώσουμε και λίγο μέσα σ’ αυτό το…”.