Δεν είναι μόνο από την Ελλάδα - Η άγνωστη καταγωγή της Δούκισσας Νομικού

Ελάχιστοι το γνωρίζουν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν είναι μόνο από την Ελλάδα - Η άγνωστη καταγωγή της Δούκισσας Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1986 στο Μαρούσι, ενώ το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωή της, το έζησε με την οικογένειά της στο σπίτι τους στη Βουλιαγμένη. Το μοντέλο και αδερφός της έχουν εξαιρετικές σχέσεις ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε στα social media όλη την οικογένεια μαζί.

Η ίδια η Δούκισσα Νομικού, έχει τρομερή αδυναμία στους γονείς της, ενώ με τη μητέρα της μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό. Μάλιστα σύντομα, η οικογένεια περιμένει μεγάλες χαρές μιας και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης και η Δούκισσα Νομικού αποφάσισαν να βαφτίσουν τα παιδιά τους, Σάββα και Αναστασία.

Η καταγωγή της Δούκισσας Νομικού από τη μητέρα της

Δούκισσα Νομικού μαμά

Αυτό που μόνο λίγοι γνωρίζουν είναι ότι η μαμά της, έχει γεννηθεί στην Γερμανία και έτσι έχει καταγωγή και από εκεί.

Η εξομολόγησή της για τον γάμο της

Στην εκπομπή The 2night Show με οικοδεσπότη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου απολαύσαμε το βράδυ της Δευτέρας 14/2 την Δούκισσα Νομικού, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τη ζωή της!

Η λαμπερή μανούλα, πάντα εκθαμβωτική σε όποια εμφάνιση και αν κάνει, βρέθηκε να μιλάει ανοιχτά για τη ζωή της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, καθώς και το πως έχει διαμορφωθεί η σχέση του ζευγαριού με τον ερχομό των 2 παιδιών τους. Στο σήμερα θέλησε να μείνει η Δούκισσα, καθώς τα πράγματα είναι καλύτερα στο μεταξύ τους, με τα παιδιά να μην είναι στον ίδιο βαθμό εξαρτημένα, όπως τους πρώτους μήνες της γέννησης τους! Σε κάθε περίπτωση, το όνομα του συζύγου της αναφέρθηκε κανονικότατα, θέλοντας να δώσει τέλος σε κακόβουλα σχόλια για τη σχέση τους (Δείτε εδώ την οργισμένη ανάρτηση του μοντέλου).

«Ξαπλώνουμε από νωρίς τα βράδια 9μιση με 10. Δεν μου έχει πει καμιά φορά να βγει έξω με φίλους, αλλά και να μου το πει, από εμένα είναι ελεύθερος αν θέλει. Δεν θέλει να βγαίνει. Το μεσημέρι ίσως βγει, το βράδυ όχι. Εγώ μπορεί και να έχω βγει για ένα φαγητό με τις φίλες μου στα 8 χρόνια που είμαστε μαζί»

«Είμαστε 8 χρόνια μαζί, περνάνε γρήγορα, και με πιάνουν τα υπαρξιακά μου. Σκέφτομαι να είμαστε χαρούμενοι, να κάνουμε νέα πράγματα, να μην ασχολούμαστε με μικροπράγματα. Να γελάμε δυνατά και να μην μας νοιάζει τίποτα. Υπάρχει και η καθημερινότητα στην οποία πλέον παίρνουμε ανάσες ως ζευγάρι από τα παιδιά μας».

«Τώρα είμαι μαμά, με περισσότερες ευθύνες. Το σώμα μου έγινε καλύτερο με το που γέννησα την Αναστασία. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Μήπως είναι οι ορμόνες του κοριτσιού που μέσα μου άλλαξαν τις δικές μου ορμόνες; Δεν ξέρω τι έγινε, πάντως άλλαξε ο μεταβολισμός και έγινα όπως τότε που πήγαινα σχολείο. Δηλαδή ήμουν αδύνατη χωρίς προσπάθεια».

Ενώ πρόσθεσε για την περίοδο της πρώτης γέννας: «Με τον Σάββα είχα θηλάσει αρκετό διάστημα, ήμουν δυο κιλά παραπάνω από τα φυσιολογικά μου. Γενικά δεν είχα αγχωθεί ποτέ με την ζυγαριά. Την έζησα την περίοδο της εγκυμοσύνης μου. Ήμουν χαρούμενη και δεν με ένοιαζε το θέμα με το σώμα μου».