Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη αλλά μεγάλωσε στην... - Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Πάολα

Στη φόρα όλα τα στοιχεία της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη αλλά μεγάλωσε στην... - Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Πάολα

Η Πάολα Φωκά, γεννημένη ως Παγώνα Καραμήτσιου, είναι Ελληνίδα λαϊκή-folk rock τραγουδίστρια. Ανήκει στο δυναμικό της Panik Platinum και αποτελεί μια από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες της γενιάς της, η οποία αυτό το διάστημα εμφανίζεται μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο.

Η καταγωή της Παόλα

Γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1982 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Συκιά Χαλκιδικής. Οι γονείς της, Αλέξανδρος και Μαρία, ήταν και αυτοί μουσικοί. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό τον Περικλή. Ξεκίνησε να τραγουδά στα 14 της χρόνια μετά από πρόταση του ιδιοκτήτη του μαγαζιού και την έγκριση από τους γονείς της. Στα 19 τραγουδούσε στο κέντρο διασκέδασης "Μαμούνια" στη Θεσσαλονίκη. Το 2005 εξέδωσε το πρώτο της δίσκο, «Αθόρυβα», ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα για να συνεργαστεί με το Σταμάτη Γονίδη. Το 2007 συνεργάστηκε με τον Σώτη Βολάνη σε ένα ντουέτο με τίτλο «Γιαγιά και παππούς» το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Το 2008 κυκλοφόρησε τον δεύτερο δίσκο της, «Περάσαμε με κόκκινο». Το 2012 κυκλοφόρησε το δίσκο «Γίνε Μαζί Μου Ένα», ο οποίος έγινε χρυσός. Από αυτόν τον δίσκο ιδιαίτερη επιτυχία γνώρισαν τα τραγούδια: «Γίνε Μαζί Μου Ένα», «Φταις», «Να Μ' Αφήσεις Ήσυχη Θέλω», «Ψεύτικα», «Τι Σε Πιάνει».

Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Πάολα

Το 2013 κυκλοφόρησε τον δίσκο «Μετά Τα Μεσάνυχτα» o οποίος έγινε πλατινένιος μέσα σε τρεις μέρες.[4] Το Δεκέμβριο του 2013 κυκλοφόρησε τον δίσκο «Η Μόνη Αλήθεια» που περιείχε τα επιτυχημένα τραγούδια: «Κράτα Με», «Τελειωμένες Καταστάσεις», «Μηδέν». Ιδίως το «Κράτα Με» ήταν η 10η μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία του 2013. Στις 17 Νοεμβρίου 2014 κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Έχω Μια Ζωή», προπομπό του επόμενου δίσκου της "Κρύβω Αλητεία", που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2015. Τα τραγούδια που ξεχώρισαν από αυτόν το δίσκο είναι τα εξής: Έχω Μια Ζωή, Αυτά Μου Είπε Ο Θεός, Πόσες Φορές, Κρύα Αγκαλιά.

Στις 3 Απριλίου 2003 γεννήθηκε η κόρη της, Παολίνα.

Πανικός στο διαδίκτυο με την Πάολα - Η ανάρτηση που έφερε πολλές αντιδράσεις

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες με την είδηση πως η Πάολα ξεκινάει ξανά τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Στέλιου Ρόκκου. Μετά από αρκετό καιρό μακριά από τις Αθηναϊκές πίστες η τραγουδίστρια είναι έτοιμη να χαρίσει μοναδικές νύχτες.

Έναρξη στο Φωταέριο έκαναν την Παρασκευή 11/3 και οι πρόβες τους ήταν εντατικές. Και οι δυο είναι δυνατά ονόματα στο χώρο και θέλουν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Μάλιστα, η Πάολα (που πρόσφατα τρένταρε στο twitter) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο από τις πρόβες της με τον Ρόκκο και στα σχόλια έγινε πανικός. Οι θαυμαστές της ειδικά ανυπομονούν να ξεκινήσει!