Εκείνη είναι 58 ενώ εκείνος... - Τόσα χρόνια περνάει η Έλενα Τσαβαλιά τον Μάρκο Σεφερλή

Δεν περιμέναμε να είχαν αυτήν την διαφορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκείνη είναι 58 ενώ εκείνος... - Τόσα χρόνια περνάει η Έλενα Τσαβαλιά τον Μάρκο Σεφερλή

Αναντίρρητα ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόομπιζ είναι ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά, οι οποίοι πέρα από σύζυγοι και γονείς του Χάρη, είναι και συνεργάτες.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι και πολύ συχνά μοιράζονται μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media στιγμές από την ζωή και την δουλειά τους, ενώ πριν λίγο καιρό ανακοίνωσαν και μερικά ευχάριστα νέα.

Μάλιστα, ρίχνοντας μια ματιά στα βιογραφικά τους, διαπιστώσαμε πως το ζευγάρι έχει 5 χρόνια διαφοράς, με την Έλενα Τσαβαλιά να είναι η μεγαλύτερη της σχέσης.

Η διαφορά ηλικία της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή

Η Έλενα Τσαβαλιά είναι Ελληνίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας. Ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός το 1984, παίζοντας μαζί με τη Ρένα Βλαχοπούλου στην ταινία Μια Ρένα χωρίς φρένα. Από το 1986 μέχρι το 1989 ακολούθησε αρκετές βιντεοταινίες άλλοτε με πρωταγωνιστικούς και άλλοτε με μικρότερους ρόλους. Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1980 είχε λάβει μέρος σε συνολικά 29 βιντεοταινίες. Είναι γεννημένη στις 16 Φεβρουαρίου 1964.

Τόσα χρόνια περνάει η Έλενα Τσαβαλιά τον Μάρκο Σεφερλή

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι Έλληνας κωμικός ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παρουσιαστής. Έχει ασχοληθεί με την τηλεόραση, το θέατρο, το σινεμά, αλλά κυρίως με την επιθεώρηση. Γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1968 στην Κόρινθο, από όπου και κατάγεται.

Η μητέρα του ονομάζεται Χαρίκλεια Σεφερλή, ενώ ο πατέρας του, λεγόταν Σωτήρης Σεφερλής. Έχει επίσης έναν αδερφό, τον Δημήτρη και μία αδερφή, την Φωτεινή. Μετά το λύκειο μετακόμισε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στην ανώτερη σχολή δραματικής τέχνης Μαίρη Βογιατζή-Τράγκα, από όπου αποφοίτησε με Άριστα. Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 1988 στην ΕΤ2 και συνέχισε με την επιτυχία TAXI από το 1995 ως το 1996.

Φωτογραφίες από το σπίτι τους

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι εξαιρετικά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έτσι πολλές φορές επιλέγει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή. Μόλις πριν από λίγες ώρες μάλιστα ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία πόζαρε χωρίς καθόλου μακιγιάζ.

Έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που η Έλενα Τσαβαλιά έχει αποφασίσει να ανεβάσει κάποια φωτογραφία από το υπέροχο σπίτι στο οποίο μένει μαζί με την οικογένειά της.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, όλος ο χώρος είναι πολύ μοντέρνος και την ίδια στιγμή πολύ άνετος, ενώ η Έλενα Τσαβαλιά έχει φροντίσει να αποτυπώσει το στιλ της στη διακόσμηση του σπιτιού της.