Πολύ λίγοι το γνωρίζουν - Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Ρένας Μόρφη

Η σχέση που είχε πριν τον γάμο της με τον Ορέστη Φαληρέα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πολύ λίγοι το γνωρίζουν - Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Ρένας Μόρφη

Μια από τις πιο καταξιωμένες τραγουδίστριες της γενιάς της είναι χωρίς αμφιβολία η Ρένα Μόρφη, η οποία μάλιστα πριν μερικούς μήνες έγινε μαμά για πρώτη φορά. Η ίδια είναι παντρεμένη με τον Ορέστη Φαληρέα, με τον οποίο είχε κάνει και έναν φαντασμαγορικό γάμο στην Κούβα -δείτε εδώ φωτογραφίες-.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια είχε μιλήσει σε μια συνέντευξή της για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας πως παλαιότερα βρισκόταν σε σχέση με έναν αρχιτέκτονα, ωστόσο δεν μπορούσε να συνεχιστεί, λόγω των διαφορετικών επαγγελμάτων, μιας και εκείνη βρίσκεται συνεχώς σε περιοδείες, με τον ελεύθερό της χρόνο να είναι ελάχιστος.

Η εξομολόγηση της Ρένας Μόρφη για τον πρώην σύντροφό της

«Δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα είμαι με έναν άνθρωπο που δεν ασχολείται με την μουσική. Κάποτε ήμουν σε σχέση με έναν αρχιτέκτονα, αλλά δεν γινόταν. Οι περιοδείες είναι τόσο εξοντωτικές, που ήταν τόσο υπέροχο που είχα τον άνθρωπό μου αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ο Ορέστης Φαληρέας είναι από τους ελάχιστους Έλληνες παραγωγούς με τόσο μεγάλο ταλέντο αυτήν τη στιγμή. Οτιδήποτε πιάνει, γίνεται χρυσός.

πρώην σύντροφος της Ρένας Μόρφη

Ο Ορέστης Φαληρέας είναι παραγωγός των δίσκων μου. Έχει ενδυναμώσει τη σχέση μου με το συγκρότημα. Την έχει κάνει πιο δημιουργική», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ρένα Μόρφη, στον ραδιοφωνικό σταθμό

Οι σπουδές της πριν γίνει τραγουδίστρια

Η Ρένα Μόρφη είναι ένα από τα πιο αξιόλογα πρόσωπα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Η μουσική της καριέρα ξεκίνησε σε μικρή ηλικία, ενώ μέχρι σήμερα έχει καταφέρει πολύ μεγάλα πράγματα. Μεταξύ άλλων, ασχολείται και με την παρουσίαση, καθώς βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Πορτοκάλογλου στην εκπομπή Μουσικό Κουτί της ΕΡΤ.

Αυτό ωστόσο που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι ότι η Ρένα Μόρφη, πριν μπει στους Ιμάμ Μπαϊλντί και πριν τη γνωρίσουμε ως «Σούλη Ανατολή», είχε επιλέξει ένα τελείως διαφορετικό επάγγελμα, με το οποίο βέβαια δεν ασχολήθηκε ποτέ πραγματικά.

Η Ρένα Μόρφη γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου του 1988 στον Βόλο. Αποφοίτησε από το Ιστορικό και Αρχαιολογικό Τμήμα της Φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πρωτοεμφανίστηκε τραγουδώντας στο πλάι του Φοίβου Δεληβοριά. Από τον Δεκέμβριο 2010, είναι η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Imam Baildi. Μαζί τους συμμετείχε σε Διεθνή Φεστιβάλ όπως το Lowlands – Ολλανδία (2012), το South by Southwest Festival – Αμερική (2013), το International Jazz Festival – Μοντρεάλ (2014) και το Sziget – Ουγγαρία (2012 , 2015).

Έχουν πραγματοποιήσει 6 περιοδείες σε Κύπρο, Ελβετία, Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Γαλλία, Σκωτία, Νορβηγία, Δανία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Αραβικά Εμιράτα, Μπαχρέιν, Η.Π.Α., Καναδ