Η πλαστική που έχει κάνει η Δωροθέα Μερκούρη - Αυτό το σημείο "πείραξε" η πρώην σύντροφος του Ματέο Παντζόπουλου

Πριν χρόνια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η πλαστική που έχει κάνει η Δωροθέα Μερκούρη - Αυτό το σημείο

Μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόομπιζ είναι αναντίρρητα η Δωροθέα Μερκούρη, η οποία είναι ηθοποιός και μοντέλο. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας της εγκαταστάθηκε με τους γονείς της στην Ελλάδα όπου έζησε μέχρι τα 18 της χρόνια.

Η καταγωγή της είναι Ιταλική από την πλευρά του πατέρα της και Ελληνική από την πλευρά της μητέρας της. Σε ηλικία 17 ετών ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο, αρχικά για μικρό χρονικό διάστημα στην Ελλάδα ενώ όταν ενηλικιώθηκε εγκαταστάθηκε στην Νέα Υόρκη. Παράλληλα με την ενασχόλησή της με το modeling έκανε μαθήματα υποκριτικής.

Η Δωροθέα Μερκούρη υπήρξε ζευγάρι με τον σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλο ενώ μάλιστα εδώ και καιρό η κόρη της, Γαία, είναι σε σχέση με τον γιο της παρουσιάστρια, Άγγελο.

Η ομορφιά της είναι απερίγραπτη, ωστόσο η ίδια δεν έχει διστάσει να αποκαλύψει πως στο παρελθόν είχε κάνει μια πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό της.

Η πλαστική που έκανε η Δωροθέα Μερκούρη -

Η πλαστική που έχει κάνει η Δωροθέα Μερκούρη

Συγκεκριμένα, η Δωροθέα είχε αποκαλύψει πως έχει πειράξει την μύτη της.

«Αυτό που με ενοχλεί στις Ελληνίδες είναι ότι ακόμη και σήμερα αλλάζουν το χρώμα των μαλλιών τους. Μου αρέσουν πάρα πολύ οι μελαχρινές γυναίκες και η Ελλάδα είναι γεμάτη από μελαχρινές. Κρίμα που ακόμα αποδέχονται μια μόδα που τις θέλει όλες αμερικανοξανθιές. Η Ελλάδα έχει πολύ ήλιο ακόμη και το χειμώνα, οπότε μπορούν να αφήνουν τα φυσικά τους χαρακτηριστικά και να παίζουν στο χρώμα με τα ρούχα τους. Επίσης, νιώθω ότι κάνουν την εμφάνισή τους “βιομηχανοποιημένη”, δηλαδή βγάζουν τα προσωπικά τους στοιχεία στην άκρη και γίνονται όλες ίδιες. Αυτό αφαιρεί από την εικόνα της προσωπικότητάς τους.

Η ομορφιά είναι κάτι που περνάει. Οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να θεωρούν ό,τι θέλουν ομορφιά και να εκτιμούν αυτό που θέλουν. Ως προς το ζήτημα των επεμβάσεων, είναι θέμα του καθενός. Αλλά η ζωή έχει μια πορεία την οποία καλά θα κάνουμε να καταλαβαίνουμε“», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

Η ολόγυμνη - αποκλειστική φωτογραφία της

Η φωτογράφιση έγινε το 2018 για το περιοδικό YOU. Ακολουθεί ένα απόσπασμα της τότε συνέντευξής της:

Τα λέτε τα χρόνια σας;

Εννοείται!... Είναι όλα δικά μου και είμαι περήφανη για το καθένα ξεχωριστά. Ξέρεις πόσες φορές λέω στον εαυτό μου «γιατί αυτό που ξέρω στα 43 μου δεν το εφάρμοσα τότε που ήμουν 25»; Μετά τα 40 όπως οι περισσότερες γυναίκες ηρέμησα και εγώ με τον εαυτό μου, συνειδητοποιώντας ότι είναι πολύ πιο σημαντική αυτή η ηλικία από οποιαδήποτε άλλη.

Αυτό είναι και ένα «κεκτημένο» σας.

Μπορείς να το πεις και έτσι. Η ζωή δεν είναι εύκολη για τις γυναίκες και τους ρόλους που καλούνται να υπηρετήσουν στη σύγχρονη κοινωνία. Τις δυσκολίες της τις διαπίστωσα και εγώ και μάλιστα από νωρίς, αφού έγινα μητέρα σε μικρή ηλικία, γεγονός που μου άνοιξε πολλά μέτωπα. Δεν σκλήρυνα όμως.