«Σούσουρο» στο διαδίκτυο με την ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου - Η Γαία Μερκούρη αγκαλιά με τη μικρή Μαρίνα

Η τρυφερή φωτογραφία για τα γενέθλια της αγαπημένης του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σούσουρο» στο διαδίκτυο με την ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου - Η Γαία Μερκούρη αγκαλιά με τη μικρή Μαρίνα

Λίγο μετά την ανάρτηση που έκανε για τα γενέθλια της Γαίας Μερκούρη (δείτε εδώ το τρυφερό μήνυμά του), ο Άγγελος Λάτσιος θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, μία σειρά από φωτογραφίες της αγαπημένης του. Σε μία από αυτές μάλιστα έχει στην αγκαλιά της και την μικρή Μαρίνα.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ ο Άγγελος Λάτσιος πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από τις κοινές εξορμήσεις του. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τα μέλη της οικογένειάς του, ενώ είναι φανερή η μεγάλη αδυναμία που έχει στη μικρότερη αδερφή του, τη Μαρίνα.

Έτσι λοιπόν ανάμεσα στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε σήμερα (11/3) στο Instagram, υπήρχε και ένα στο οποίο η Γαία Μερκούρη έχει αγκαλιά τη Μαρίνα στις διακοπές τους στη θάλασσα. Οι δυο τους άλλωστε το καλοκαίρι πέρασαν αρκετές μέρες στην Άνδρο, όπως συνηθίζει να κάνει η οικογένεια του Άγγελου Λάτσιου.

Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου με τη Μαρίνα και τη Γαία

Γαία Μερκούρη Μαρίνα Παντζοπούλου

Η δημόσια έκκληση του Άγγελου Λάτσιου

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, είναι αρκετά ενεργός στα social media και περισσότερο από όλα στο instagram. Κατά καιρούς δημοσιεύει διάφορες στιγμές τόσο με την σύντροφό του - δείτε εδώ φωτογραφίες από το ταξίδι που πήγαν σε φαντασμαγορικό σαλέ - φίλους και οικογένεια.

Εκτός αυτών, όμως, όποτε του δίνεται η αφορμή φροντίζει να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα και για καλό σκοπό. Το βράδυ της Τετάρτης 9/3 δημοσίευσε ένα instastory το οποίο ήταν repost από το account μιας κοπέλας που έχει χάσει το σκυλάκι της και δίνει αγώνα για να το βρει.

Εδώ και λίγες ημέρες όλο το instagram κάνει repost τις φωτογραφίες της καθώς η ίδια δηλώνει καθημερινά πόσο λυπημένη αισθάνεται για τον χαμό του Ντάφι. Η επιθυμία της μάλιστα να το βρει είναι τόσο μεγάλη που δίνει αμοιβή 3.000 ευρώ!

Άγγελος Λάτσιος εκκληση