Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην... - H αλήθεια για την καταγωγή του συζύγου της Δούκισσας Νομικού, Δημήτρη Θεοδωρίδη

Κι όμως δεν είναι και τόσο γνωστό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην... - H αλήθεια για την καταγωγή του συζύγου της Δούκισσας Νομικού, Δημήτρη Θεοδωρίδη

Ήταν 2017 όταν ο Δημήτρης Θεοδωρίδης και η Δούκισσα Νομικού ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος τους έγινε σε μία εντυπωσιακή τελετή στη Μύκονο, ενώ το μοντέλο έλαμπε μέσα στο νυφικό της, το οποίο ήταν δημιουργία της Σύλιας Κριθαριώτη.

Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι γιος της Ελένης Κόκκαλη, από τον πρώτο της γάμο με τον διεθνή ποδοσφαιριστή, Σάββα Θεοδωρίδη. Σπούδασε Οικονομικά στο πανεπιστήμιο Tuffs της Βοστώνης και είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών.

Δούκισσα Νομικού Δημήτρης Θεοδωρίδης

Ο σύζυγος πλέον της Δούκισσας Νομικού είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Σωκράτη Κόκκαλη, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2008 έγινε διευθυντής σκάουτινγκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Λίγο αργότερα αναβαθμίστηκε στη θέση του διευθυντή αθλητικής ανάπτυξης.

Από τον Ιανουάριο του 2014 είναι Β΄ Αντιπρόεδρος της εταιρείας Intrakat.

Η καταγωγή του Δημήτρη Θεοδωρίδη, συζύγου της Δούκισσας Νομικού

Ο νεαρός επιχειρηματίας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ έχει ιδιαίτερη αγάπη και για τη Μύκονο όπου διαθέτει εξοχικό (δείτε εδώ το εντυπωσιακό σπίτι του).

Η διαφορά ηλικίας με τη Δούκισσα

Ένα από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ είναι χωρίς αμφιβολία η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει την δική του όμορφη οικογένεια, έχοντας στο πλευρό του τα 2 παιδάκια τους, τον Σάββα και την Αναστασία.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια το καλοκαίρι του 2014 ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία και γιο του Σάββα Θεοδωρίδη και της Ελένης Κόκκαλη και στις 10 Ιουνίου 2017 παντρεύτηκαν στην Μύκονο -δείτε εδώ και τις προηγούμενες σχέσεις που είχε η Δούκισσα πριν τον Δημήτρη-.

Το ζευγάρι έχει μεταξύ του 6 χρόνια διαφορά, ωστόσο δεν τους φαίνεται καθόλου!

Η Δούκισσα γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 1986 στο Μαρούσι και μεγάλωσε στην Βουλιαγμένη. Είναι κόρη του τραγουδιστή Νίκου Νομικού ενώ η μητέρα της, Ούρσουλα κατάγεται από την Γερμανία. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Νικήτα (γενν. 1985). Μετά το σχολείο, σπούδασε στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο για το πρακτορείο της Κρίστυς Κρανά.

undefined

Ο Δημήτρης είναι 41 ετών.