Έτσι δεν την έχουμε δει ποτέ ξανά - Διέρρευσε "καυτή" φωτογραφία της Χάρις Αλεξίου από το παρελθόν

Αγνώριστη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτσι δεν την έχουμε δει ποτέ ξανά - Διέρρευσε

Μια από τις πιο αγαπημένες και κορυφαίες ερμηνεύτριες της Ελλάδας είναι ασυζητητί η Χάρις Αλεξίου. Όσο καιρό βρισκόταν σε καραντίνα, λοιπόν, η τραγουδίστρια αποφάσισε να ξεσκονίσει λίγο το άλμπουμ από το παρελθόν της και αποκάλυψε ίσως την πιο καυτή της φωτογραφία στην οποία είναι και αγνώριστη.

Για την ιστορία, η Χάρις Αλεξίδου γεννήθηκε στη Θήβα το 1950 και από το 1958 ζει στην Αθήνα. Ο πατέρας της ήταν αγρότης από τη Θήβα και η μητέρα της Μικρασιάτισσα -δείτε εδώ ποιος ήταν ο πασίγνωστος αδερφός της-.

Πριν από αρκετό λοιπόν καιρό, δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα αποκαλυπτικό crop top και μια μάξι φούστα.

Η πιο καυτή φωτογραφία από το παρελθόν της Χάρις Αλεξίου

«Πρόβα για την ταινία " Ηνίοχος" του Αλέξη Δαμιανού που τελικά δεν έπαιξα γιατί τα χρόνια περνούσαν η ταινία καθυστερούσε ο ρόλος άλλαζε κι εγώ επίσης. Εδώ με τον ίδιο και τον "Ηνίοχο"», έγραψε η ίδια.

 Χάρις Αλεξίου καυτές φωτογραφίες

Έχει παντρευτεί δυο φορές - Φωτογραφίες από τους γάμους της Χάρις Αλεξίου! Οι σύζυγοι και το τέλειο νυφικό

Η Χάρις Αλεξίου είναι μία από τις δημοφιλέστερες Ελληνίδες τραγουδίστριες και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ελληνικού τραγουδιού από τη δεκαετία του 1970. Έχει συνεργαστεί με όλους σχεδόν τους μεγάλους τραγουδιστές, μουσικοσυνθέτες και στιχουργούς, παλαιότερους και νεότερους, είτε δισκογραφικά είτε σε μουσικές σκηνές, πίστες και συναυλίες. Έχει εμφανιστεί στις κορυφαίες αίθουσες του κόσμου και έχει τιμηθεί με σημαντικές διακρίσεις.

Ο Μάνος Χατζιδάκις θα δηλώσει για εκείνη «Η Αλεξίου είναι πολύ μεγάλη καλλιτέχνις και οπωσδήποτε είχε τη θέση της σ’ αυτό το χώρο. Μου θυμίζει την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, δεν είναι ντόπια υπόθεση», η Ελένη Βιτάλη θα δηλώσει στον Τάσο Τρύφωνος στην εκπομπή Τετ α τετ "είναι μεγάλη καλλιτέχνις, δώρο θεού", ο Θάνος Μικρούτσικος έχει δηλώσει "έγινε η συνισταμένη της συνείδησης του νεοέλληνα".

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει παντρευτεί δύο φορές, με τον Αχιλλέα Θεοφίλου (παραγωγό)...

Χάρις Αλεξίου

...και τον Σωτήρη Μπασιάκο (μάνατζέρ της). Ο γάμος πραγματοποιήθηκε την 1η Μαρτίου 1992.

Χάρις Αλεξίου γάμος

Έχει υιοθετήσει έναν γιο, τον Μάνο Θεοφίλου (δείτε φωτογραφίες του εδώ), ο οποίος πήρε το όνομά του από τον αγαπημένο της φίλο, Μάνο Λοΐζο.