Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Κούκλος ζωγράφος και 2 χρόνια μικρότερος - Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Μαρίας Μπακοδήμου

Η σχέση που είχε απασχολήσει αρκετά

Κούκλος ζωγράφος και 2 χρόνια μικρότερος - Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Μαρίας Μπακοδήμου
STORIES 31.03.2022 11:44
Από Youweekly Team

Η Μαρία Μπακοδήμου θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χαμηλό προφίλ από τα media. Για το λόγο αυτό λοιπόν σπάνιες γίνονται γνωστές λεπτομέρειες για σχέσεις της. Μπορεί να έχει μιλήσει σχεδόν για τα πάντα σχετικά με το γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλου, αλλά για τίποτα όσον αφορά συντρόφους της.

Μια ωστόσο από τις σπάνιες φορές, ήταν η σχέση της με γνωστό ζωγράφο που τράβηξαν χωριστούς δρόμους το 2017. Ήταν μαζί αρκετό καιρό και χώρισαν φιλικά ενώ έμειναν και συνεργάτες.

Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Μαρίας Μπακοδήμου

Ο λόγος για τον Τίμο Λειβαδίτη που γεννήθηκε το 1968 (Η Μαρία το 1965). Παράλληλα, ασχολείται με την ζωγραφική καταλήγοντας στο κολάζ ως αγαπημένο του μέσο, όπου δημιουργεί απλές και αυστηρές εικόνες ως κριτική στη σημερινή νεοελληνική διαστρεβλωμένη πραγματικότητα.

Η δουλειά του σχολιάζει την αποδόμηση ιστορικών και πολιτικών ορίων με τη δημιουργία νέων εικόνων από το άμεσο περιβάλλον του.

Μαρία Μπακοδήμου Τίμος Λειβαδίτης

Για ποιο λόγο χώρισαν

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε μαζί, συνεργαζόμαστε… Έχω χωρίσει, δεν λειτουργούσε η σχέση μας. Όταν έχεις ζήσει κάποια πράγματα με έναν άνθρωπο που τον αγαπάς, περνάς καλά, είναι φίλος σου, τον εκτιμάς, τον θαυμάζεις, τι θα πεις; Χώρισα κι έξω από τη ζωή μου; Δεν γίνεται να το κάνω αυτό, θα μου λείψει εμένα αυτός ο άνθρωπος. Δεν γίνεται να βγάλεις από τη ζωή σου έναν άνθρωπο καλό», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια.

«Ο χωρισμός δεν είναι πρόσφατος, έχει γίνει από τον Σεπτέμβριο. Καταρχάς, ο χωρισμός είναι συμβολικός. Τελειώνει μία σχέση σε μια συγκεκριμένη μορφή της. Ο χωρισμός μπορεί να φέρει αναγέννηση σε μία σχέση, να την κάνει να μετατραπεί σε κάτι άλλο», αναφέρει και συνεχίζει: «τον Τίμο τον αγαπώ και τον εκτιμώ, οπότε χαίρομαι να ανακαλύπτω μαζί του νέους τρόπους για να ζούμε μαζί.

Όταν αγαπάς κάποιον, δεν χάνεσαι. Αλλάζει η μορφή της σχέσης σε κάτι άλλο και αυτό είναι κομμάτι της ωριμότητας που έχω πια. Είναι μια σχέση που έχει σεβασμό, αγάπη, φιλία… Στις προηγούμενες σχέσεις μου δεν υπήρχαν αυτά και γι’ αυτό δεν μιλάω με κανέναν πρώην μου, εκτός από τον πατέρα των παιδιών μου, βέβαια», είχε αναφέρει σε άλλη συνέντευξη της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Διώροφο και νεανικό - Με πολύχρωμους πίνακες και κρεμαστές καρέκλες το σπίτι της Μαρίας Μπακοδήμου

Τα αφαίρεσε από την διατροφή της και έχασε 10 κιλά - Το μυστικό της Μαρίας Μπακοδήμου για άψογη σιλουέτα

Share