Πολύ διαφορετική - Έτσι ήταν η Δούκισσα Νομικού πριν τις πλαστικές και πριν τον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Φωτογραφία από το παρελθόν της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πολύ διαφορετική - Έτσι ήταν η Δούκισσα Νομικού πριν τις πλαστικές και πριν τον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Αν θα μπορούσαμε να πούμε για κάποια γυναίκα της ελληνικής showbiz πως έχει την απόλυτη ομορφιά, τότε αυτή η γυναίκα είναι χωρίς δεύτερη σκέψη, η Δούκισσα Νομικού. Το μοντέλο και παρουσιάστρια δεν είχε αναδειχθεί τυχαία Σταρ Ελλάς το 2007.

Η Δούκισσα, γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 1986 στο Μαρούσι και είναι κόρη του τραγουδιστή Νίκου Νομικού. Η ίδια έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της και το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Στα προσωπικά της, έχει βρεθεί στο πλευρό μερικών πολύ ωραίων ανδρών (δείτε εδώ τους πρώην της), ωστόσο κατάφερε να βρει το λιμάνι της στο πρόσωπο του Δημήτρη Θεοδωρίδη, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2017 και μαζί έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδάκια, τον Σάββα και την Αναστασία.

Η εικόνα της Δούκισσας Νομικού πριν τις πλαστικές και πριν τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Η Δούκισσα Νομικού είχε κάνει μια εμφάνιση με cupcakes στο στήθος, στην πασαρέλα των MadWalk 2012, η οποία όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε αρκετά σχόλια.

«Έχω κάνει τελικά πλαστική στήθους. Για να τελειώσει όλη αυτή η παραφιλολογία και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, το ήθελα, το έκανα, μ’ αρέσει και το θέμα τελειώνει εδώ. Δεν έχω σκοπό να το κρύψω, ούτε και να το αναλύσω» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά το 2011 στο περιοδικό «Down Town».

Άλλωστε, η εικόνα της από τα Καλλιστεία είναι πολύ διαφορετική.

Δούκισσα Νομικού καλλιστεία

Πώς διατηρεί το κορμί της η Δούκισσα Νομικού

Στην εκπομπή The 2night Show εμφανίστηκε η Δούκισσα Νομικού και μεταξύ άλλων έκανε αποκαλύψεις για το πώς το μοντέλο διατηρεί σε τόσο καλή φόρμα το κορμί της.

Η Δούκισσα, έχοντας φέρει στον κόσμο σχετικά πρόσφατα τα 2 όμορφα παιδιά της, δεν άφησε ποτέ υπόνοια μέσω των φωτογραφιών, που τη χαζεύουμε στο Ιnstagram πως δυσκολεύτηκε να χάσει τα κιλά της γέννας. Συγκεκριμένα, αφού γέννησε το δεύτερο παιδί της, νιώθει να είναι στα καλύτερα της (Δείτε πόσα κιλά ζύγιζε τον Αύγουστο - φωτογραφία από τη ζυγαριά) με το σώμα της να «εισέπραξε» ουσιαστικά τις ορμόνες από το μικρό κοριτσάκι της.

Σε κάθε περίπτωση, η Δούκισσα παραμένει τόσο καλλίγραμμη, με πολλές θυσίες στη διατροφή της και το πρόγραμμα γυμναστικής, που ακολουθεί πιστά!

«Για πρωινό θα φάω chocolate stars μαζί με τον Σάββα. Είναι κάτι δημητριακά παιδικά, βιολογικά με σοκολάτα (περίπου κατά τις 8.20). Κατά τις 11, τρώω φρουτάκια. Σήμερα έφαγα αχλαδάκι, μηλαράκι, λωτό. Στη 1, θα φάω μεσημεριανό, αφού τρώνε και τα παιδιά στη 1. Δευτέρες τρώμε φακές (ένα μπολ) με ρύζι και μία φέτα μαύρο ψωμί. Και μία σαλατούλα για να παίρνουν παράδειγμα και τα παιδιά. Μετά, μπορεί να φάω κατά τις 4, κανένα παγωτάκι, ένα γλυκάκι, κανονικό, σοκολατένιο. Μετά, τρώμε 7.30 το βραδινό. Αυτό είναι το μυστικό, τρώω νωρίς βραδινό. Θα φάω ό,τι τρώνε και τα παιδιά. Pizza, μακαρόνια με τυρί, το μεσημεριανό αν ήταν κανένα κρεατάκι ωραίο, λίγο παστιτσάκι. Είναι η τελευταία φορά που θα φάω».