Καμία σχέση με την τηλεόραση - Το αληθινό επάγγελμα της Ελένης Τσολάκη

Λίγοι το γνωρίζουν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καμία σχέση με την τηλεόραση - Το αληθινό επάγγελμα της Ελένης Τσολάκη

Στα 35 της χρόνια η Ελένη Τσολάκη έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη αφού έχει πετύχει επαγγελματικά και απολαμβάνει την προσωπική της ζωή στο πλευρό του Παύλου Πετρουλάκη.

Το αληθινό επάγγελμα της Ελένης Τσολάκη

Η ίδια μπορεί να ασχολήθηκε ενεργά με το χώρο της παρουσίασης εκπομπών -η οποία επέστρεψε μετά από 1 μήνα στην εκπομπή- ωστόσο έχει σπουδάσει κάτι τελείως διαφορετικό. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το Τάε Κβον Ντο ενώ έκανε και πρωταθλητισμό για δώδεκα χρόνια.

Μετά το σχολείο, ξεκίνησε τις σπουδές της στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης απ' όπου και αποφοίτησε κάποια χρόνια μετά, ενώ ξεκίνησε να εργάζεται για κάποιο διάστημα ως personal trainer σε γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης.

Ενώ το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως παρουσιάστρια το έκανε το 2006, σε ηλικία 20 ετών, μέσω του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού TV Θεσσαλονίκη.

Το αληθινό επάγγελμα της Ελένης Τσολάκη

Φωτογραφίες από το σπίτι της

Η Ελένη Τσολάκη, η οποία ήταν και η πρώτη καλεσμένη στο After Dark, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικότερα στο Instagram. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, λοιπόν, μοιράζεται συχνά την καθημερινότητά της κι εμείς παρατηρούμε, πέρα από το όμορφο χαμόγελό της, την υπέροχη διακόσμηση του σπιτιού της και παίρνουμε ιδέες.

Η παρουσιάστρια έχει επιλέξει πιο μίνιμαλ διακόσμηση, αλλά έχει προσθέσει και κάποια έντονα στοιχεία, ώστε να υπάρχει ισορροπία και το αποτέλεσμα να μην περνάει απαρατήρητο. Τα διακοσμητικά που της αρέσει να χρησιμοποιεί, κατά κύριο λόγο, είναι οι πίνακες ζωγραφικής και τα βίβλία μετα οποία έχει γεμίσει όλους τους χώρους.

Τα μαύρα στοιχεία υπάρχουν, επίσης, σε όλο το σπίτι και με αυτό τον τρόπο διατηρεί την ομοιομορφία σε κάθε γωνιά του σπιτιού. Εμπνευστείτε!