Είχε πρωταγωνιστήσει σε γνωστή ταινία - Η εμφάνιση της Ρένας Μόρφη το 2019 που λίγοι θυμούνται

Πλάι στον Στέλιο Μάϊνα και τον Γιάννη Στάνκογλου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Είχε πρωταγωνιστήσει σε γνωστή ταινία - Η εμφάνιση της Ρένας Μόρφη το 2019 που λίγοι θυμούνται

Μια από τις πιο καταξιωμένες και επιτυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς της είναι αναντίρρητα η Ρένα Μόρφη, η οποία έχει βρεθεί δίπλα σε αξιόλογους καλλιτέχνες όπως τις Βάσω Ζαγόρη, Claudia Delmer, Φώφη Ρούσου, Έλλη Πασπαλά και Νατάσα Φλουρή.

Πρωτοεμφανίστηκε τραγουδώντας στο πλάι του Φοίβου Δεληβοριά. Από τον Δεκέμβριο 2010, είναι η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Imam Baildi. Μαζί τους συμμετείχε σε Διεθνή Φεστιβάλ όπως το Lowlands – Ολλανδία (2012), το South by Southwest Festival – Αμερική (2013), το International Jazz Festival – Μοντρεάλ (2014) και το Sziget – Ουγγαρία (2012 , 2015). Έχουν πραγματοποιήσει 6 περιοδείες σε Κύπρο, Ελβετία, Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Γαλλία, Σκωτία, Νορβηγία, Δανία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Αραβικά Εμιράτα, Μπαχρέιν, Η.Π.Α., Καναδά, Ισπανία, Ιταλία, Τσεχία, Κίνα, Βόρεια Μακεδονία, Τουρκία και πολλές συναυλίες στην Ελλάδα.

Ωστόσο, η ίδια έχει πειραματιστεί και σε άλλα πράγματα πέρα από το τραγούδι.

Η εμφάνιση της Ρένας Μόρφη σε γνωστή ταινία

Συγκεκριμένα, η Ρένα Μόρφη πρωταγωνίστησε στην ταινία «ΦΑΝΤΑΣΙΑ» του Αλέξη Καρδαρά που προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 2019. Υποδύθηκε μια λαϊκή τραγουδίστρια, πλάι στον Στέλιο Μάϊνα και τον Γιάννη Στάνκογλου. Μάλιστα, την έχουμε δει και στην σειρά του ALPHA, Μην αρχίζεις την μουρμούρα.

Μεγάλες χαρές για τη Ρένα Μόρφη - Έχει τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα

Το βράδυ της Δευτέρας (4/4) πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων 2022. Παρουσιαστές της μαγικής βραδιάς ήταν η Ρένα Μόρφη και ο Κρατερός Κατσούλης, οι οποίοι έδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό και τράβηξαν όλες τις εντυπώσεις.

Η Ρένα Μόρφη, πέρα από την εξαιρετική πορεία που έχει κάνει στο χώρο της μουσικής, τον τελευταίο καιρό ασχολείται ενεργά και με την παρουσίαση μιας και βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Μουσικό Κουτί της ΕΡΤ, ενώ έχει κάνει και ένα σύντομο πέρασμα από την υποκριτική (δείτε εδώ σε ποια δημοφιλή σειρά συμμετείχε).

Αυτή τη φορά, η Ρένα Μόρφη εντυπωσίασε τόσο με την ικανότητά της στην παρουσίαση όσο και με το εντυπωσιακό ρούχο που επέλεξε να φορέσει.

Ρένα Μόρφη Χρυσοί Σκούφοι