Όταν ήταν 18χρονων με κόκκινο μαλλί - Φωτογραφία της Φαίης Σκορδά πριν την πλαστική στη μύτη

Την λες και αγνώριστη...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όταν ήταν 18χρονων με κόκκινο μαλλί - Φωτογραφία της Φαίης Σκορδά πριν την πλαστική στη μύτη

Ακομπλεξάριστη όπως πάντα η Φαίη Σκορδά πριν λίγο καιρό και συγκεκριμένα στον αέρα του Πρωινού έπαιξε μια φωτογραφία της από ένα εξώφυλλο που είχε κάνει όταν ήταν 18 χρονών! Η διαφορά στο πρόσωπο είναι εμφανέστατη αφού μιλάμε για 22 χρόνια πριν και αυτό που μπορεί να παρατηρήσει κάποιος εύκολα είναι πως τότε δεν είχε κάνει... μικροδιορθώσεις στην μύτη της (δείτε εδώ και άλλες φωτογραφίες πριν τις πλαστικές).

Η Φαίη Σκορδά δήλωσε στον αέρα της εκπομπής μεταξύ άλλων πως δεν την νοιάζει τι θα πουν οι κακοπροαίρετη πρόβαλλε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, ενώ ο Ουγγαρέζος και οι συνεργάτες της της είχαν πει να μην το κάνει για να μην δώσει ώθηση στα κακόβουλα σχόλια.

Βέβαια, για εμάς καλά έκανε και το έκανε γιατί πολύ απλά ήταν 18 χρονών και φρέσκια, δεν έχει τίποτα να κρύψει.

Δείτε την συγκεκριμένη φωτογραφία της Φαίης Σκορδά στο παρακάτω βίντεο:

Φωτογραφία της Φαίης Σκορδά πριν την πλαστική στη μύτη

Τράβηξε τα βλέμματα με το σύνολό της από τα BSB

Η Φαίη Σκορδά "μαγνητίζει" τις εντυπώσεις κάθε πρωί τα βλέμματα καθώς την βλέπουμε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό». Αναμφίβολα η ίδια φημίζεται για τις στυλιστικές της επιλογές καθώς κάθε φορά δεν απογοητεύει με ότι φοράει.

Έτσι λοιπόν, πριν από λίγες ημέρες η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να φορέσει μια πλισέ παντελόνα με σατέν υφή από τα BSB η οποία την κολάκευε αρκετά ενώ δεν δίστασε να φορέσει επίσης και ένα μωβ σακάκι το οποίο έδεσε με τον πιο όμορφο τρόπο το σύνολό της.

Παντελόνα πλισέ

undefined