Ξανθιά και λεπτεπίλεπτη - Η σύζυγος του Ανδρέα Καψάλη πριν την Έλενα Παπαρίζου

Τι είχε πει για την σχέση τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξανθιά και λεπτεπίλεπτη - Η σύζυγος του Ανδρέα Καψάλη πριν την Έλενα Παπαρίζου

Λίγο πριν γνωρίσει την Έλενα Παπαρίζου, ο Ανδρέας Καψάλης ήταν παντρεμένος με την Ράνια Καψάλη, με την τραγουδίστρια να φημολογείται πως ήταν το... «αγκάθι» στη σχέση τους.

Η Ράνια Καψάλη είχε μιλήσει για πρώτη φορά στην κάμερα του Star λίγο μετά την γνωστοποίηση της σχέσης της Έλενας Παπαρίζου με τον πρώην σύζυγό της.

«Δεν υπάρχει κανένα αγκάθι. Ήμασταν σε διάσταση πριν γνωρίσει την Έλενα Παπαρίζου. Εύχομαι να είναι καλά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Ράνια Πανταζή Καψάλη διαψεύδοντας τις φήμες που θέλουν την γνωστή τραγουδίστρια την αιτία για διαζύγιο.

Η ίδια είχε επίσης αναφέρει πως η γνωριμία της Έλενας Παπαρίζου με τον πρώην σύζυγό της έγινε μετά τον χωρισμό τους ενώ δεν έκρυψε τη συμπάθειά της στο πρόσωπο της πρώτης, η οποία είχε προχωρήσει πριν λίγο καιρό σε μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση για τον αγαπημένο της.

Ξανθιά και λεπτεπίλεπτη η σύζυγος του Ανδρέα Καψιάλη πριν την Έλενα Παπαρίζου

Η διαφορά ηλικίας Παπαρίζου - Καψάλη

Η Έλενα Παπαρίζου φαίνεται πως διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο τα τελευταία δέκα χρόνια στο πλευρό του Ανδρέα Καψάλη. Το ζευγάρι, αν και είναι χαμηλών τόνων, έχει αφήσει να αναφερθεί κατά καιρούς το πόσο σημαντικός είναι ο ένας για τον άλλο.

«Η αλήθεια είναι ότι πάντα πίστευα πως δεν θα παντρευόμουν, αλλά θα συζούσα. Ήταν κάτι που απλώς μου βγήκε με τον Ανδρέα. Τον αγαπώ πάρα πολύ!», είχε δηλώσει στο παρελθόν η γνωστή τραγουδίστρια.

Όπως έχει αποκαλυφθεί, γνώρισε τον σύζυγό της μέσω της κολλητής της φίλης. Εκείνο το διάστημα ο Ανδρέας Καψάλης ήταν χωρισμένος και αποφάσισαν να βγουν ραντεβού. Τα υπόλοιπα έγιναν ιστορία.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015 έπειτα από 3,5 χρόνια σχέσης... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr