Έλενα Παπαρίζου: «Ο σύζυγός μου δεν ζηλεύει καθόλου»

«Εδώ με τον Σάκη φιληθήκαμε στο στόμα και είπε "α, τι ωραίο"»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλενα Παπαρίζου: «Ο σύζυγός μου δεν ζηλεύει καθόλου»

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε το βράδυ της Δευτέρας στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη, ο οποίος όπως αποκάλυψε δεν τη ζηλεύει καθόλου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σπάνια μιλάει για τον σύζυγό της, ενώ και οι κοινές τους εμφανίσεις δεν είναι καθόλου συχνές, αφού οι δυο τους επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η τελευταία φορά μάλιστα που τους πετύχαμε μαζί, ήταν τον Νοέμβριο σε μία βόλτα που έκαναν κοντά στο σπίτι τους. Δείτε εδώ όλες τις αποκλειστικές φωτογραφίες.

Οι δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου για τον σύζυγό της

«Γνωριστήκαμε από κοινούς φίλους, βγήκαμε και η ευγένεια του με κέρδισε. Είναι λίγο κτητική αλλά είμαστε καλά. Εκείνος δεν με ζηλεύει καθόλου, εδώ με τον Σάκη φιληθήκαμε στο στόμα και είπε «α, τι ωραίο», με εμπιστεύεται.

Ο Ανδρέας είναι πολύ θετικό πλάσμα. Ας πούμε στην πρώτη καραντίνα, που ψιλομπήκα στην κατάθλιψη, ήθελα δηλαδή όλη την ώρα να κοιμάμαι, εκεί προσπαθούσε πολύ! Είναι ένας άνθρωπος που στέκεται αλλιώς. Η δημοσιότητα δεν τους αρέσει».

Έλενα Παπαρίζου σύζυγος

Αναφερόμενη στα αρνητικά χαρακτηριστικά του είπε: «Κοίτα, καμία φορά ο εγωισμός του, αλλά συμβαίνει πολύ σπάνια. Περισσότερο εγώ είμαι πιο εγωίστρια».

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε και για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις

«Όσο είχα δώσει χρόνο να διαβάζω δημοσιεύματα που με αφορούν ή επέτρεπα σε κόσμο να με παίρνει τηλέφωνο και να μου τα λέω, γινόμουν χάλια. Έχω αποφασίσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια πως δεν θέλω να διαβάζω, δεν θέλω να ξέρω.

Πρώτα είμαστε άνθρωποι και γνωρίζουμε πως υπάρχουν πολλά προβλήματα εκεί έξω. Νομίζω ότι όποιος είναι έτοιμος και μπορεί να μιλήσει για τα προβλήματα του δεν κάνει κακό να απλώσει ένα χέρι και τα πει. Είναι νορμάλ αυτό το πράγμα.

Έλενα Παπαρίζου Ενώπιος Ενωπίω

Συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. Ειδικά όταν έχει φύγει από έναν κύκλο και είσαι έτοιμος να μιλήσεις για αυτόν, είναι και ωραίο παράδειγμα να δείξεις ότι μπορείς να κερδίσεις κάτι.

Πάνω στη δουλειά μπορεί αν είχε πει κάποιος κάτι, αλλά είχε λυθεί την επόμενη ημέρα. Στεναχωριέμαι απίστευτα. Γνωρίζω ότι συμβαίνουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις παντού. Στεναχωριέμαι αφάνταστα. Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι αυτό το πράγμα, δεν μου έχει συμβεί», σχολίασε χαρακτηριστικά η επιτυχημένη τραγουδίστρια. Για ποιο λόγο δεν συμμετείχε ωστόσο ποτέ ξανά στη Eurovision η Έλενα Παπαρίζου; Δείτε εδώ την απάντησή της.