Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Είναι πολλά τα χρήματα που μπαίνουν στον λογαριασμό της - Το Πόθεν Έσχες της Σίας Κοσιώνη

Τεράστια η περιουσία της παρουσιάστριας

Είναι πολλά τα χρήματα που μπαίνουν στον λογαριασμό της - Το Πόθεν Έσχες της Σίας Κοσιώνη
STORIES 06.05.2022 08:47
Από Youweekly Team

Η Σία Κοσιώνη είναι υπόχρεη σε δήλωση πόθεν έσχες και λόγω επαγγέλματος, αλλά και ως σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη, που ανέλαβε τη δημαρχεία Αθηνών, μετά από την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.

Παίρνει πολλά λεφτά η Σία Κοσιώνη

Όπως προκύπτει από τη δήλωσή της, τα καθαρά εισοδήματα της δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ από μισθωτές υπηρεσίες, επιδόματα, πρόσθετες αμοιβές ανέρχονται στις 103.884,33 ευρώ.

Ακόμη, δηλώνει εισόδημα 9.712,58 ευρώ από την επιχειρηματική της δραστηριότητα αλλά και έχει στο όνομά της ακίνητα. Να σημειωθεί πως το πόθεν έσχες αφορά το 2020, αλλά είναι χρήσης 2019. Οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης κατατέθηκαν στην Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής και ανέρχονται συνολικά σε 1.114

Το Πόθεν Έσχες της Σίας Κοσιώνη

Οι δηλώσεις που αναρτώνται και στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων είναι ανέλεγκτες, όπως τις κατέθεσαν οι υπόχρεοι.

«Η δημοσίευση των δημοσιοποιούμενων στοιχείων στα ΜΜΕ επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι δημοσιεύεται ολόκληρο το περιεχόμενό τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι επιτρεπτή η επιλεκτική δημοσιοποίηση ονομαστικών στοιχείων» ξεκαθαρίζει η Επιτροπή. Δεν είναι άξιο απορίας λοιπόν πώς το σπίτι της Σίας Κοσιώνη είναι τόσο φαντασμαγορικό.

Γιατί δεν κάνει δεύτερο παιδί η Σία Κοσιώνη - Όλη η αλήθεια

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Glow, η Σία Κοσιώνη, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο της Δήμο, στο ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού αλλά και στα τρία παιδιά που έχει ο σύζυγός της Κώστας Μπακογιάννης.

H δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ αποκάλυψε πως όταν ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία η πρώτη της σκέψη ήταν να ταξιδέψει μέχρι εκεί προκειμένου να καλύψει το ρεπορτάζ . Η σκέψη ωστόσο ότι μπορεί να κινδυνέψει η ζωή της για ο γιος της να μεγαλώσει χωρίς μητέρα ή να τη στερηθεί για καιρό ήταν που τη φρέναρε.

Σία Κοσιώνη δεύτερη εγκυμοσύνη

“Είναι παντού, στον Σκάι μού κάνουν πλάκα που είμαι στον διάδρομο και τον ρωτάω με βιντεοκλήση αν έφαγε το φρούτο του. Όταν μιλάω με το παιδί, δεν μπαίνει κανείς στο γραφείο. Κι όχι μόνο έχει εισχωρήσει για τα καλά, αλλά έχω δημιουργήσει ελεύθερο χρόνο γι’ αυτόν. Δε θα μπορούσα να μεγαλώνω ένα παιδί με πλήρη απουσία μου. Το θέμα είναι να κάνεις ένα παιδί και να του δώσεις ό,τι μπορείς. Εγώ μπήκα σε αυτήν τη διαδικασία. Τα πρωινά μου, μέχρι να πάει στο σχολείο, του ανήκαν, κι ήταν όλες οι ώρες δημιουργικές. Όπως είναι πλέον τα Σαββατοκύριακά μας (δείτε τους εδώ να κάνουν ποδηλατάδα στην Αθήνα). Οι φίλες μου λένε ότι τον ταλαιπωρώ: θα πάμε στο πάρκο, στο μουσείο, του εξηγώ τι είναι το κάθε φυτό, από τι είναι φτιαγμένο το οτιδήποτε, τι είναι το νερό, πολλές πληροφορίες!

Το μεσημέρι τον παίρνω πάντα εγώ από το σχολείο, βάζουμε διαπασών μουσική στο αυτοκίνητο, τραγουδάμε, τρώμε μαζί, παίζουμε και μετά φεύγω. Τον πιάνει, μάλιστα, και αγωνία, με ρωτάει: “Μαμά, πόση ώρα έχουμε μέχρι να φύγεις για τη δουλειά;”” .

Σία Κοσιώνη δεύτερη εγκυμοσύνη με Κώστα Μπακογιάννη

“Δεν μου περνάει από το μυαλό, γιατί ποτέ δεν ονειρευόμουν μια οικογένεια με πολλά παιδιά, παρόλο που τελικά την απέκτησα (σ.σ. ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν ήδη πατέρας τριών παιδιών). Είμαστε μία μεικτή και αληθινή οικογένεια, τα τρία παιδιά του Κώστα είναι παιδιά μου, τα νιώθω σαν παιδιά μου. Όταν είναι όλα μαζί, σαφώς και δεν τα ξεχωρίζω.

Αλλά επειδή με τον Δήμο έχω κάνει πολύ κόπο, του έχω αφοσιωθεί και έχω προσπαθήσει να του δώσω ό,τι περισσότερο έχω μέσα μου, πιστεύω πως δεν έχω τη δύναμη να το κάνω δεύτερη φορά. Επομένως, εάν έκανα ένα δεύτερο παιδί, πιστεύω πως θα το αδικούσα πάρα πολύ σε σχέση με το πρώτο, λόγω κουράγιου και αντοχής”.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καστανομάλλα και κούκλα - Η σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη πριν την Σία Κοσιώνη

Εκείνη είναι 41 ενώ εκείνος... - Η διαφορά ηλικία της Σίας Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη

Share