Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Με άλλη μύτη και δόντια - Πώς ήταν η Κάτια Ζυγούλη πριν τις πλαστικές

Η πραγματική της εικόνα πριν τον γάμο της με τον Σάκη Ρουβά

Με άλλη μύτη και δόντια - Πώς ήταν η Κάτια Ζυγούλη πριν τις πλαστικές
STORIES 09.05.2022 13:00
Από Youweekly Team

Εχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια από τότε που έγινε ο πρώτος διαγωνισμός Playmate στη χώρα μας και νικήτρια ήταν η Κάτια Ζυγούλη! Το μοντέλο άφησε εποχή τότε και απασχόλησε πάρα πολύ τα media. Ωστόσο, η εμφάνιση της - όπως είναι λογικό - έχει αλλάξει κατά πολύ στο πέρασμα των χρόνων.

Εκτός του ότι η μόδα σε φρύδια, χείλη και μακιγιάζ έχει αλλάξει εντελώς, η ίδια έχει κάνει και διάφορα πειράγματα στο πρόσωπο της. Εκτός του ότι έχει αλλάξει την οδοντοστοιχία της, έχει κάνει και ορισμένα μπότοξ και πλαστικές.

«Έχω κάνει μπότοξ, κάνω κατά καιρούς μπότοξ. Σιγά τα αυγά. Επίσης είναι μια ερώτηση παγίδα. Αν δεν κάνεις μπότοξ σου λένε πώς έχει γίνει αυτή έτσι. Αν κάνεις μπότοξ σου λένε ε σιγά η μποτοξαρισμένη. Οπότε ναι κάνω κατά καιρούς αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι μια προσωρινή μικρή νίκη, ενάντια στο αναπόφευκτο γήρας, που τείνει να γίνει φίλος μου» έχει πει η Κάτια.

Σήμερα, η Κάτια Ζυγούλη είναι ευτυχισμένη μαμά 4 παιδιών (η κόρη της έχει ομορφιά μοντέλου σαν εκείνη) και σύζυγος του Σάκη Ρουβά. Στις φωτογραφίες που ξεθάψαμε, φαίνεται η Κάτια πριν τις μικροεπεμβάσεις! Μάλιστα, φήμες λένε ότι η ίδια έχει «πειράξει» τη μύτη της, αλλά εμείς αφήνουμε τα συμπεράσματα σε εσάς.

Οι φωτογραφίες της Κάτιας Ζυγούλη πριν τις πλαστικές

Κάτια Ζυγούλη: Έτσι ήταν πριν τις επεμβάσεις! Η «άλλη» εικόνα που θάφτηκε στον χρόνο!

Κάτια Ζυγούλη: Έτσι ήταν πριν τις επεμβάσεις! Η «άλλη» εικόνα που θάφτηκε στον χρόνο!

Η δίαιτα της Κάτιας Ζυγούλη που θα σε κάνει κορμάρα

Μέσα από το κανάλι της στο Youtube είχε μιλήσει για θέματα που αφορούν τις γυναίκες και κυρίως τις μαμάδες. Αποκάλυψε αν έχει κυτταρίτιδα, ενώ περιέγραψε πώς είναι η κοιλιά της μετά τις γέννες.

«Έχω κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο. Κάνω διαλειμματική δίαιτα, αυτό που τρως τις 8 ώρες και τις 16 όχι. Αλλά τις 8 ώρες μην του δώσετε και καταλάβει, χρειάζεται μέτρο. Δύο γεύματα, καλό φαγητό, καλή ποιότητα, όχι λιπαρά», αποκάλυψε.

«Μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες η κοιλιά μου δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Έκανα πάρα πολύ διατροφή, έκανα πάρα πολύ γυμναστική τη στιγμή που το αποφάσισα εγώ και ήρθε και έγινε κούκλα. Όταν λίγο χαλαρώνω με το φαγητό και τη γυμναστική, η κοιλιά ακολουθεί τους ρυθμούς μου και χαλαρώνει και αυτή. Στην κοιλιά δεν θα έκανα επέμβαση. Είναι επικίνδυνο και επώδυνο», συνέχισε για την κοιλιά της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κανονικό παλάτι το σπίτι Ρουβά - Ζυγούλη! Έχει τεράστιο κήπο και εξωπραγματική πισίνα

Σε καφέ αποχρώσεις και γεμάτο βιβλία - Νέο στιγμιότυπο από το σαλόνι στο σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Share