Με βαθύ ντεκολτέ το νυφικό και τιάρα στα μαλλιά η Αλεξάνδρα - Ο παραμυθένιος γάμος Παναγιώταρου και Γιαννόπουλου

Φωτογραφίες από την τελετή και την δεξίωση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με βαθύ ντεκολτέ το νυφικό και τιάρα στα μαλλιά η Αλεξάνδρα - Ο παραμυθένιος γάμος Παναγιώταρου και Γιαννόπουλου

Ο γάμος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Αριστομένη Γιαννόπουλο έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο, μετά την αποκάλυψη ότι και οι δύο έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. Η μεν επιχειρηματίας πλέον βρίσκεται στο πλευρό του Στάθη Σχίζα, ενώ ο δε πλαστικός χειρουργός προτιμά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το έτερον του ήμισυ.

Όμως μπορεί να έχουν χωρίσει πλέον πολύ καιρό, αλλά ακόμα συνεχίζεται το σούσουρο για τον γάμο υπερπαραγωγή, που τους ένωσε.

Πανέμορφη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στον γάμο της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο

Ήταν το καλοκαίρι του 2018, όταν η Αλεξάνδρα παντρεύτηκε τον τότε εκλεκτό της καρδιάς της, ενώ η ευτυχία του ζευγαριού ξεχείλιζε σαν μπουκάλι σαμπάνιας που μόλις άνοιξε.

Εκείνη φόρεσε αρχικά ένα νυφικό που θύμιζε το φόρεμα της Σταχτοπούτας και έπειτα, για την δεξίωση, ένα λευκό φόρεμα με δαντέλα που τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Βασίλης Μπουλούμπασης, όπου τα έπιασε σε ένα ψιλό sinion κότσο, ενώ στο κέντρο της κεφαλής της τοποθέτησε ένα στέμμα από διαμάντια. Τα μακιγιάζ έντονο με smoky eyes και nude κραγιόν, όμως εκείνο που τράβηξε όλα τα βλέμματα ήταν το υπέρλαμπρο νυφικό της.

Στράπλες με διαμάντια κεντημένα στο χέρι σε όλο το μπούστο, ενώ ένα τεράστιο σκίσιμο αποκάλυπτε το πλούσιο στήθος, που είχε ήδη επιμεληθεί ο σύζυγός της. Το κάτω μέρος του νυφικού ήταν από τούλι και έδινε vibes πριγκιπικού φορέματος.

Γάμος Παναγιώταρου - Γιαννόπουλος
]
Νυφικό Παναιγώταρου

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως με λευκή άμαξα τύπου Σταχτοπούτας, η influencer έφτασε στον ιερό ναό, γεγονός που επιβεβαιώνει fairytale theme.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισε να φορέσει και ένα δεύτερο φόρεμα για την γαμήλια δεξίωση. Εκεί φόρεσε ένα λευκό φόρεμα από ακριβή δαντέλα, σε ίσια γραμμή, με ανοιχτό στήθος και πλάτη. Εκεί η Αλεξάνδρα άφησε τα μαλλιά της κάτω και ανέδειξε τις καλοσχηματισμένες μπούκλες της.

Δεξίωση γάμου Παναιγώταρου - Γιαννόπουλου

Δεξιωση Παναγιωταρου