Με τον Μποτία δεν βγάζει ούτε φωτογραφία αλλά... - Ο πιο πολυφωτογραφημένος πρώην σύντροφος της Φουρέιρα

Ήταν ένα από τα πιο hot ζευγάρια της εποχής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με τον Μποτία δεν βγάζει ούτε φωτογραφία αλλά... - Ο πιο πολυφωτογραφημένος πρώην σύντροφος της Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα εδώ και αρκετά χρόνια έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Αλμπέρτο Μποτία αλλά αποφάσισε να επιβεβαιώσει επίσημα την σχέση αυτή το 2021, όταν ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την πρώτη τους κοινή φωτογραφία (δείτε την εδώ).

Η Ελένη σα γυναίκα, όμως, πριν τον Μποτία είχε ένα άλφα παρελθόν. Μια από τις πιο πολυσυζητημένες σχέσεις της μάλιστα ήταν αυτή με τον Δημήτρη Πελέκη που όπου στεκόντουσαν μαγνήτιζαν τα βλέμματα.

Το πρώην ζευγάρι χώρισε το 2018...

Ελένη Φουρέιρα πρώην σχέσεις

Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα Μποτία

Ακόμα μια σχέση της Ελένης που κατέληξε σε χωρισμό

Η Φουρέιρα πριν γνωρίσει τον ποδοσφαιριστή, διατηρούσε σχέση με άλλον γοητευτικό μελαχρινό. Η σχέση τους μάλιστα είχε σχολιαστεί πολύ έντονα, καθώς δεν κρυβόντουσαν από τα φλας και τις κάμερες.

Ο λόγος για τον Σπυράγγελο Λυκούδη! Την περίοδο εκεί ήταν ο μόνος άντρας με τον οποίο θεωρούσαμε ότι η Ελένη Φουρέιρα θα κάνει σχέση και θα κρατήσει μέχρι και το επόμενο βήμα. Μάλιστα, η ίδια είχε μιλήσει γι'αυτόν, πόσο καλά είναι, πόσο τον αγαπάει, ενώ είχε αποκαλύψει ότι μένουν μαζί.

Όμως δημοσιεύματα ήθελαν τους γονείς του Σπυράγγελου να μην θέλουν την Ελένη για νύφη κάτι που έφερε σε ρήξη το ζευγάρι και τελικά τον οριστικό χωρισμό.

Σπυράγγελος Λυκούδης Ελένη Φουρέιρα σχέση

Πλέον έχει παιδί

Ο Σπυράγγελος Λυκούδης και η σύντροφός του, ηθοποιός στο επάγγελμα, Τέτη Καλαφάτη έγιναν πριν έναν χρόνι και γονείς! Ο εφοπλιστής βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της καλλονής με καταγωγή από την πατρίδα του, την Κεφαλονιά.

Η Τέτη Καλαφάτη έχει σπουδάσει υποκριτική στη Νέα Υόρκη. Η μητέρα της είναι Ελληνοαμερικανίδα και ο πατέρας της ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες στο νησί του Ιονίου. Μάλιστα, διαθέτουν και πολυτελές ξενοδοχείο στην πιο τουριστική περιοχή της Κεφαλονιάς.