Το πραγματικό πρόσωπο της Μαρίας Μπακοδήμου πριν τις πλαστικές - Έτσι ήταν στην αρχή της καριέρας της

Το έχει παραδεχτεί κι η ίδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το πραγματικό πρόσωπο της Μαρίας Μπακοδήμου πριν τις πλαστικές - Έτσι ήταν στην αρχή της καριέρας της

Μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz είναι και η Μαρία Μπακοδήμου η οποία κατά καιρούς έχει απασχολήσει ιδιαίτερα με την προσωπική της ζωή, καθώς υπάρχουν πολλές εξελίξεις με το τηλεοπτικό της μέλλον μιας και το τελευταίο διάστημα η ίδια είναι συνειδητά απούσα.

Ωστόσο, η ίδια κατά καιρούς έχει παραδεχτεί επίσης πως έχει κάνει κάποιες πλαστικές οι οποίες δεν είναι πολλές, κάτι που αρκετοί θεωρούν το αντίθετο. Συγκεκριμένα, είχε αποκαλύψει ότι επισκέφτηκε τον πλαστικό της και έκανε στο πρόσωπο την τεχνική με τα νήματα, όπου είχε παραδεχτεί πως ήταν μια “βλακεία που πόνεσε πολύ”.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Κανένα μποτοξάκι που και που θα το κάνω, αλλά δεν αντέχω τον πόνο. Δεν θα με δεις να δοκιμάζω μια νέα μέθοδο που υπόσχεται ότι κάνει θαύματα. Προτιμώ, αν χρειαστεί, να με ναρκώσουν, για να μην καταλαβαίνω τίποτα, και να κάνω κανένα λίφτινγκ να τελειώνουμε».

Η Μαρία Μπακοδήμου πριν τις πλαστικές

Πλαστικές - Μαρία Μπακοδήμου

Κούκλος ζωγράφος και 2 χρόνια μικρότερος - Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Μαρίας Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χαμηλό προφίλ από τα media. Για το λόγο αυτό λοιπόν σπάνιες γίνονται γνωστές λεπτομέρειες για σχέσεις της. Μπορεί να έχει μιλήσει σχεδόν για τα πάντα σχετικά με το γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλου, αλλά για τίποτα όσον αφορά συντρόφους της.

Μια ωστόσο από τις σπάνιες φορές, ήταν η σχέση της με γνωστό ζωγράφο που τράβηξαν χωριστούς δρόμους το 2017. Ήταν μαζί αρκετό καιρό και χώρισαν φιλικά ενώ έμειναν και συνεργάτες.

Ο λόγος για τον Τίμο Λειβαδίτη που γεννήθηκε το 1968 (Η Μαρία το 1965). Παράλληλα, ασχολείται με την ζωγραφική καταλήγοντας στο κολάζ ως αγαπημένο του μέσο, όπου δημιουργεί απλές και αυστηρές εικόνες ως κριτική στη σημερινή νεοελληνική διαστρεβλωμένη πραγματικότητα.

Η δουλειά του σχολιάζει την αποδόμηση ιστορικών και πολιτικών ορίων με τη δημιουργία νέων εικόνων από το άμεσο περιβάλλον του.

Μαρία Μπακοδήμου Τίμος Λειβαδίτης

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε μαζί, συνεργαζόμαστε… Έχω χωρίσει, δεν λειτουργούσε η σχέση μας. Όταν έχεις ζήσει κάποια πράγματα με έναν άνθρωπο που τον αγαπάς, περνάς καλά, είναι φίλος σου, τον εκτιμάς, τον θαυμάζεις, τι θα πεις; Χώρισα κι έξω από τη ζωή μου; Δεν γίνεται να το κάνω αυτό, θα μου λείψει εμένα αυτός ο άνθρωπος. Δεν γίνεται να βγάλεις από τη ζωή σου έναν άνθρωπο καλό», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια.

«Ο χωρισμός δεν είναι πρόσφατος, έχει γίνει από τον Σεπτέμβριο. Καταρχάς, ο χωρισμός είναι συμβολικός. Τελειώνει μία σχέση σε μια συγκεκριμένη μορφή της. Ο χωρισμός μπορεί να φέρει αναγέννηση σε μία σχέση, να την κάνει να μετατραπεί σε κάτι άλλο», αναφέρει και συνεχίζει: «τον Τίμο τον αγαπώ και τον εκτιμώ, οπότε χαίρομαι να ανακαλύπτω μαζί του νέους τρόπους για να ζούμε μαζί.

Όταν αγαπάς κάποιον, δεν χάνεσαι. Αλλάζει η μορφή της σχέσης σε κάτι άλλο και αυτό είναι κομμάτι της ωριμότητας που έχω πια. Είναι μια σχέση που έχει σεβασμό, αγάπη, φιλία… Στις προηγούμενες σχέσεις μου δεν υπήρχαν αυτά και γι’ αυτό δεν μιλάω με κανέναν πρώην μου, εκτός από τον πατέρα των παιδιών μου, βέβαια», είχε αναφέρει σε άλλη συνέντευξη της.