Ήταν μαζί δύο χρόνια - Ο άγνωστος γάμος της Έλενας Τσαβαλιά πριν τον Μάρκο Σεφερλή

Φωτογραφίες από τον γάμο τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ήταν μαζί δύο χρόνια - Ο άγνωστος γάμος της Έλενας Τσαβαλιά πριν τον Μάρκο Σεφερλή

Πριν από λίγες ημέρες ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά έζησαν στιγμές ευτυχίας, καθώς γιόρτασαν την 13η επέτειο του γάμου τους. Μαζί είναι για περισσότερα από 20 χρόνια, ενώ φαίνεται πως ο έρωτάς τους καλά κρατεί, ενώ ο ένας στηρίζει τον άλλον σε οποιοδήποτε βήμα του.

Ωστόσο δεν ήταν πάντα τα πράγματα έτσι. Πριν από τον Μάρκο Σεφερλή η Έλενα Τσαβαλιά ήταν ερωτευμένη και μάλιστα ο έρωτας την οδήγησε και στα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο πρώην σύζυγός της Έλενας Τσαβαλιά πριν τον Μάρκο Σεφερλή

Συγκεκριμένα στις 15 Ιανουαρίου 1999 παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Αργύρη Τσέλλο. Ωστόσο δεν κράτησε για πολύ ο έρωτας μεταξύ τους και το ζευγάρι πήρε διαζύγιο δύο χρόνια αργότερα.

Ο επιχειρηματίας Αργύρης Τσέλλος ήταν ο άντρας που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Έλενα Τσαβαλιά. Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ, αφού η ίδια η ηθοποιός έχει πει σε συνέντευξή της ότι γνωρίστηκε με τον Μάρκο Σεφερλή το 2001(στην αρχή η σχέση τους ήταν φιλική) και ήδη όλα είχαν τελειώσει.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν ο Κώστας Βουτσάς - παντρεμένος τότε με την μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη, Εύη Καραγιάννη - η Μάρθα Καραγιάννη, η Τζέσσυ Παπουτσή με τον Γιάννη Μάνιο και η Χριστίνα Παππά.

Έλενα Τσαβαλιά Αργύρης Τσέλλος γάμος

Η πρώην σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή που ελάχιστοι θυμούνται

Λίγοι θυμούνται πως ο Μάρκος Σεφερλής υπήρξε παντρεμένος πριν προχωρήσει με την Έλενα Τσαβαλιά, μιας και ήταν ζευγάρι με την Έλσα Μιχαλακοπούλου, με τον οποία χώρισαν αρκετά άσχημα.

Την περίοδο εκείνη, τα δημοσιεύματα έλεγαν ότι η ηθοποιός είχε εξωσυζυγική σχέση με γνωστό συνάδελφο και συνεργάτη τους. Μετά από χρόνια τη σεζόν 2014-2015 κι ενώ ο Μάρκος Σεφερλής παρουσίασε μαζί με την νυν σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega Channel “MEGA Με Μία” είχε αποκαλύψει πως για 3 μήνες έπαιζε στην ίδια θεατρική παράσταση μαζί με την πρώην σύζυγό του και τον εραστή της, και ο λόγος που το έκανε, ήταν διότι δεν ήθελε να τινάξει την παράσταση στον αέρα.

Μια μεγάλη αγάπη, μια σκληρή δικαστική διαμάχη κι ένα διαζύγιο που άφησε εποχή είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν σήμερα την εκρηκτική σχέση ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και την πρώην σύντροφο της ζωής του -επίσης ηθοποιό- Έλσα Μιχαλακοπούλου.

Οι δυο τους από το 2003-δεν είναι μαζί. Το 2001 είχαν αγοράσει από κοινού μια βίλα στην περιοχή της Βούλας η οποία όμως βγήκε σε πλειστηριασμό. Το εικοσαετές δάνειο που είχε πάρει το ζευγάρι για την αγορά του σπιτιού με δόση 5.500 ευρώ το μήνα σταμάτησε να αποπληρώνεται. Το σπίτι έχει εκτιμηθεί από τον αρμόδιο δικαστικό επιμελητή στο ποσό του 1.200.000 ευρώ, ενώ ως πρώτη τιμή αγοράς του για τον πλειστηριασμό έχει οριστεί το ποσό των 800.000 ευρώ.

 Η πρώην σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή