Μιλά σπάνια για αυτό - Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Μαρίνας Πατούλη που λίγοι γνωρίζουν

«Πάσχω από...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μιλά σπάνια για αυτό - Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Μαρίνας Πατούλη που λίγοι γνωρίζουν

Μπορεί η Μαρίνα Πατούλη να είναι πάντα ευδιάθετη και χαμογελαστή, ειδικά τώρα που ετοιμάζει το δικό της κατάστημα με ρούχα, ωστόσο περνά κι εκείνη τον δικό της Γολγοθά. Η πρόεδρος της UNESCO πριν από αρκετό καιρό είχε μιλήσει στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου,Έλα, χαμογέλα” και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Μαρίνας Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη λοιπόν πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια, ωστόσο το αντιμετωπίζει λαμβάνοντας φυσικά την κατάλληλη και απαιτούμενη φαρμακευτική αγωγή.

«Προσπαθώ να το αντιμετωπίσω γιατί υπάρχει ένα χρόνιο πρόβλημα το οποίο εκδηλώθηκε πέρσι το καλοκαίρι και αφορά καρδιακή ανεπάρκεια. Είμαι σε αυστηρή επιτήρηση από τον θεράποντα ιατρό μου. Έκανα εισαγωγή χθες, έπρεπε να παραμείνω αλλά λόγω του ότι ήταν το παιδί μόνο του στο σπίτι αποφάσισα με ατομική ευθύνη να επιστρέψω. Παίρνω την φαρμακευτική μου αγωγή, έχω κάποια άσχημα συμπτώματα, πιστεύω ότι θα το αντιμετωπίσω», είχε πει χαρακτηριστικά.

Πρόσφατα η ίδια έπεσε θύμα ληστείας στην Μύκονο

Θύμα ληστείας έπεσε η Μαρίνα Πατούλη και περνάει δύσκολες ώρες τις τελευταίες ημέρες. Η επιχειρηματίας που άνοιξε το δικό της μαγαζί στην Μύκονο, μετά από βόλτα της, είδε το σπίτι της ανοιχτό και πολλά χρήματα και κοσμήματα να λείπουν.

Η κλοπή στο σπίτι της έγινε το βράδυ του Σαββάτου 28/5, περίπου στις 23:00 σύμφωνα με το protothema, όταν η ίδια απουσίαζε. Συγκεκριμένα, έκανε τη βόλτα της στο νησί των ανέμων μαζί με φιλικά της πρόσωπα όταν μέλη σπείρας Αλβανών που έχουν ρημάξει το νησί των Ανέμων βρήκαν τον τρόπο να εισβάλλουν στην οικεία της από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

Τα μέλη της σπείρας απέσπασαν χρυσαφικά αξίας 3.900 ευρώ και χρηματικό ποσό ύψους 8.500 ευρώ. Μαζί με τα χρυσαφικά και τα μετρητά, εκλάπη κι ένα κλειδί αυτοκινήτου, μάρκας Mercedes.