Μελαχρινή και γλυκιά η μητέρα του Γιάννη Τσιμιτσέλη - Αυτή είναι η πρώην πεθερά της Βάσως Λασκαράκη

Μοιάζει πολύ με τον ηθοποιό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μελαχρινή και γλυκιά η μητέρα του Γιάννη Τσιμιτσέλη - Αυτή είναι η πρώην πεθερά της Βάσως Λασκαράκη

Μια πολύ καλή και όμορφη σχέση διατηρεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την μητέρα του, στην οποία έχει αναφερθεί κατά καιρούς μέσα από συνεντεύξεις του ενώ μας την έχει συστήσει και μέσα από φωτογραφίες στα social media.

Η μητέρα του έχει φυσικά γνωρίσει τις 2 σημαντικές γυναίκες που έχουν περάσει και βρισκόταν στην ζωή του, δηλαδή την Βάσω Λασκαράκη με την οποία έχει κι ένα παιδί (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει) και την Κατερίνα Γερονικολού, με την οποία τα τελευταία χρόνια βρίσκεται μαζί και φαίνονται τρελά ερωτευμένοι.

Εμείς λοιπόν ψάξαμε και βρήκαμε μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο ίδιος με την μητέρα του και η ομοιότητα μεταξύ τους είναι μεγάλη, το ίδιο όμως και η αδυναμία που του έχει, για αυτό άλλωστε έδωσε και στην κόρη του το όνομά της, Ευαγγελία.

Η μητέρα του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η μητέρα του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η σχέση της Κατερίνας Γερονικολού με την μητέρα του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον αγαπημένο της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η δημοφιλής ηθοποιός, αφού μίλησε για την καταγγελία της στον γνωστό ηθοποιό, περιέγραψε την σχέση που έχει με την μητέρα του Γιάννη ενώ περιέγραψε πως προσπαθεί να τη μυήσει στην τέχνη της μαγειρικής.

«Μείναμε μαζί με τη μαμά του Γιάννη για 10 μέρες. Ενώ η μητέρα του, με λατρεύει με αγαπάει, με εκτιμάει όταν ο Γιάννης έτυχε να μαγειρέψει ένιωθε ένα σφίξιμο, δεν της άρεσε και μου είπε: “θα σε μάθω εγώ να μαγειρεύεις” και της απάντησα “είμαι καλά εντάξει”… Εμένα δεν ιδρώνει το αυτί μου. Κάνω τόσα άλλα πράγματα…

Έχω κάνει φαγητό και ο Γιάννης, μου είπε ότι δεν του αρέσει, μια φορά, δεύτερη φορά. Ο Γιάννης είναι πολύ ειλικρινής και αυθεντικός άνθρωπος. Έκανα κριθαρότο με ταχίνι και δεν του άρεσε. Ότι κι αν φτιάχνω δεν ικανοποιείται. Γενικά δεν του αρέσουν τα φαγητά που κάνω…».