Αγνώριστη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πριν τις πλαστικές σε πρόσωπο και σώμα - Δείτε φωτογραφίες

Πώς ήταν τότε, πως είναι τώρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγνώριστη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πριν τις πλαστικές σε πρόσωπο και σώμα - Δείτε φωτογραφίες

Το ευρύ κοινό γνώρισε καλύτερα την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μέσα από το φετινό Survivor 5 καθώς ήταν ένα πρόσωπο το οποίο απασχόλησε ιδιαίτερα τόσο τους συμπαίκτες της όσο και τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ λόγω του εκρηκτικού της χαρακτήρα. Ωστόσο, η ίδια αποχώρησε λίγο αργότερα (δείτε εδώ πού δώρισε 10.000 ευρώ).

Από τότε, η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Βέβαια, κάτι που λίγοι θυμούνται για την ίδια είναι το γεγονός πως σε ηλικία 18 ετών πήρε μέρος στα καλλιστεία ομορφιάς «Playmate». Ωστόσο, ο χώρος του modeling δεν ταίριαζε καθόλου στο χαρακτήρα της και έτσι πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει.

Έτσι ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παλιότερα

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πριν τις πλαστικές

Έτσι ήταν παλιότερα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Το πραγματικό της πρόσωπο

Το απαγορευμένο βίντεο της Ευρυδίκης που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έφυγε από το Survivor 5 και θα γυρίσει στη ζωή της στην Ελλάδα, με την ίδια νωρίτερα να μας έχει απασχολήσει στο «My Style Rocks» και όχι μόνο, αναζητώντας πάντοτε τη δημοσιότητα.

Ξέρατε εσείς, λοιπόν, ότι το κορίτσι με το εντυπωσιακό μπούστο, τη σχετικά τσιριχτή φωνή και το... αμαρτωλό κορμί πως συμμετείχε στα καλλιστεία Playmate; Κι όμως, η Ευρυδίκη μας είχε εντυπωσιάσει και στο συγκεκριμένο διαγωνισμό. Είναι λογικό και φυσικό επόμενο, όταν μια γυναίκα μεγαλώνει να αλλάζουν τα χαρακτηριστικά της αλλά και ο τρόπος με τον οποίο επιμελείται τα looks της αφού οι τάσεις αλλάζουν, αλλά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν άλλος άνθρωπος στο διαγωνισμό.

Με πιο καστανά μαλλιά και ξανθιές ανταύγειες, αλλά πάντα με εντυπωσιακό κορμί, η παίκτρια του Survivor και επιχειρηματίας, πλέον, χόρευε στον στύλο και έδειχνε την αισθησιακή της πλευρά.

Η Ευρυδίκη, που μάζεψε τώρα πολλά χρήματα από το ριάλιτι επιβίωσης, ήταν τότε 21 ετών και είχε δηλώσει πως αν καταφέρει να κερδίσει, θα αφιερώσει τη νίκη στον πατέρα της γιατί ήταν πάντα δίπλα της.

Δείτε το βίντεο εδώ.