«Όταν βγήκα από το Survivor, δώρισα...» - Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

«Όταν κάνεις ένα καλό γίνεται και η κοινωνία σιγά – σιγά καλύτερη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όταν βγήκα από το Survivor, δώρισα...» - Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 6/6 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η ίδια που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μίλησε για το Survivor 5 αλλά και για την προσωπική της μάχη με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για τον καρκίνο

«Όταν πήγα στο My Style Rocks με ρώτησαν ποιο ήταν το μεγαλύτερο πράγμα που έχω καταφέρει στη ζωή μου και δήλωσα πως κατάφερα να βγω δυνατή από της χημειοθεραπείες και να αντιμετωπίσω τη μάχη μου με τον καρκίνο, οπότε μετά σε ένα από τα concept που είχα ετοιμαστεί για να πάω για μαστογραφία, το ανέφεραν οι κριτές και έτσι έγινε γνωστό.

Θέλω να στείλω ένα μήνυμα ότι ο καρκίνος είναι νόσος που θεραπεύεται πλέον στις μέρες υπάρχουν περίπου 500 είδη διαφορετικών καρκίνων, υπάρχουν καρκίνοι που ξεπερνιούνται και άλλοι που συντηρούνται με θεραπείες, είναι μια αρρώστια πλέον όχι αήττητη, δεν μου αρέσει να ακούω επάρατη νόσος, αλλά με το όνομά της, καρκίνος. Ξεπερνιέται με καλή διάθεση με όμορφες πράξεις, να ακούς μουσική, να κάνεις ωραίες σκέψεις και είναι ένα πρώτο βήμα για να μπορέσεις να δεχτείς όλες τις θεραπείες.

Τα χρήματα από το Survivor δεν τα έχω πάρει ακόμα. Όταν βγήκα από το παιχνίδι, δώρισα 10.000€ στο Χαμόγελο του Παιδιού. Άκουσα αρνητικά σχόλια, επειδή το δημοσίευσα. Εγώ το έκανα για να βοηθήσω για να νιώσω εγώ καλά με τον εαυτό μου και από εκεί και πέρα για να βοηθήσω αυτή την προσπάθεια 27 χρόνια τώρα που δεν έχει πόρους, είναι από αυτά που δίνουμε.

Όταν κάνεις ένα καλό γίνεται και η κοινωνία σιγά – σιγά καλύτερη», ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Δημόσια έκκληση από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, την είδαμε πριν από λίγο καιρό να αποχωρεί και από το Survivor 5 όπου απασχόλησε ιδιαίτερα.

Ωστόσο, το απόγευμα της Δευτέρας 16/5 η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης θέλησε να κάνει μια δημόσια έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους καθώς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Ο ασπρούλης 2 ετών περίπου ψάχνει σπίτι ζει στην αυλή μου αλλά εδώ ρίχνουν φόλες κάποιοι. 2 φορές γλίτωσε από βέβαια θάνατο. Ψάχνουμε σπίτι. Αν έχεις ακούσει κάποιον να θέλει ζωάκι δείξε τον τον ασπρούλη. Θα δοθεί νόμιμα με όλα τα νόμιμα, με συμβόλαιο υιοθεσίας. Περιμένει μήνυμα.»

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου