Τότε ήταν γνωστό μοντέλο, σήμερα γοητευτικός γκριζομάλλης - Ο πρώην της Καγιά πριν το γάμο με τον Κριθαριώτη

Η σχέση που δεν θυμάται κανείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τότε ήταν γνωστό μοντέλο, σήμερα γοητευτικός γκριζομάλλης - Ο πρώην της Καγιά πριν το γάμο με τον Κριθαριώτη

Η Βίκυ Καγιά είναι από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά πρόσωπα της showbiz και έχει απασχολήσει πολλές φορές με τα επαγγελματικά της, όπως τώρα που επέστρεψε στο GNTM με νέα πρόσωπα στο πλευρό της στην επιτροπή. Ωστόσο, και η προσωπική της ζωή έχει σχολιαστεί από τα media. Από την αρχή της καριέρας της μόνο 3 σχέσεις της έγιναν γνωστές.

Μπορεί τώρα να έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον Ηλία Κρασσά, έχοντας φέρει στον κόσμο τα δυο αγγελούδια της, ωστόσο, πριν τον επιχειρηματία ήταν παντρεμένη με τον Νίκο Κριθαριώτη - δείτε το λόγο που δεν έκαναν παιδί.

Ο σύντροφος της Καγιά πολύ πριν τους γάμους της

Πολύ πριν κάνει και τους δυο γάμους, η Βίκυ Καγιά υπήρξε ζευγάρι με πολύ γνωστό μοντέλο. Πρόκειται για γόη της εποχής του 90 που έχει περπατήσει σε πασαρέλες φορώντας ρούχα διάσημων σχεδιαστών, στο Μιλάνο στο Παρίσι και φυσικά στην Αθήνα.

Βίκυ Καγιά Χρήστος Κολοβός ζευγάρι

Ο λόγος για τον Χρήστο Κολοβό που σήμερα έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημόσιο και το 2017 δήλωνε συλλέκτης παλιών αυτοκινήτων, μηχανών, ραδιοφώνων και πολλών άλλων αντικειμένων.

Χρήστος Κολοβός σήμερα

Το απίστευτο σπίτι της Βίκυς Καγιά

Η οικία της του μοντέλου - παρουσιάστριας έχει γήινα χρώματα, είναι μοντέρνο, φωτεινό με μεγάλες τζαμαρίες. Eντύπωση προκαλεί επίσης ο υπέροχος κήπος, στον οποίο τα παιδιά της περνούν δημιουργικά και ευχάριστα την ώρα τους όταν ο καιρός τους το επιτρέπει.

Η Βίκυ Καγιά (δείτε τον πρώην σύντροφό της) μας έχει δείξει πολλές γωνίες του σπιτιού της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου κάνει διάφορες αναρτήσεις.

«Στη δική μας οικογένεια, την οικεία Κρασσά έχουμε τέσσερα παιδιά και είμαστε μια χαρά. Τα παιδιά μου αν και δεν είναι μωρά πλέον, το σαλόνι έχει γίνει πάρκο. Έχω αρχίσει να ανησυχώ για την κοινωνική συμπεριφορά των παιδιών μου. Το να είσαι αποκομμένος από τον κόσμο, από τις αθλοπαιδείες σου, από το σχολείο σου, αυτό το πράγμα σε κλείνει συναισθηματικά και είναι δύσκολο να κοινωνικοποιηθείς», είχε πει σε δηλώσεις της η ίδια χαρακτηρίζοντας το σαλόνι πάρκο.

Βίκυ Καγιά Ηλίας ΚρασσάςΒίκυ Καγιά σπίτιΒίκυ Καγιά σύζυγος