Με καστανό χρώμα μαλλιών και μικρότερα χείλη - Έτσι ήταν πριν τις πλαστικές η Βικτώρια Καρύδα

Παραμένει εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με καστανό χρώμα μαλλιών και μικρότερα χείλη - Έτσι ήταν πριν τις πλαστικές η Βικτώρια Καρύδα

Το ευρύ κοινό γνώρισε την Βικτώρια Καρύδα μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, «My style rocks» ωστόσο η ίδια λίγο αργότερα αναγκάστηκε να αποχωρήσει καθώς ο σύζυγός της, Γιάννης Μακρής δολοφονήθηκε άγρια έξω από την οικία τους.

Από τότε, η πρώην παίκτρια προσπαθεί να συνεχίσει ην καθημερινότητά της και αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή της μιας και είναι ιδιαίτερα ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό. Να τονίσουμε πως η ίδια έχει ασχοληθεί και το μόντελινγκ.

Όπως θα δείτε και από την παρακάτω φωτογραφία που είχε διαρρεύσει πριν από λίγο καιρό η ίδια είναι αγνώριστη. καθώς φαίνεται αισθητή η διαφορά τόσο στα μαλλιά της όσο και στα χείλη της που ήταν πιο μικρά. Φυσικά η ίδια παραμένει άκρως εντυπωσιακή.

Φωτογραφία της Βικτώριας Καρύδα πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

Βικτώρια Καρύδα πριν την πλαστική επέμβαση

«Κουράστηκα να είμαι δυνατή» - Συντετριμμένη η Καρύδα τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του Μακρή

Η Βικτώρια Καρύδα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Open Weekend, τις οποίες παρακολουθήσαμε την Κυριακή 8/5. Το μοντέλο μίλησε αρκετά στεναχωρημένη για τον πόλεμο που βρίσκεται αυτή την περίοδο η χώρα της και μάλιστα απέφυγε να σχολιάσει έντονα το γεγονός.

Τόνισε πως μετά τον θάνατο του άντρα της έχει περάσει πολλά και έχει ζοριστεί ψυχολογικά με αποτέλεσμα συχνά να κλαίει και στις κάμερες. Σε κάθε περίπτωση, δεν το βάζει κάτω καθώς τα παιδάκια της έχουν πλέον μόνο εκείνη και τη χρειάζονται.

«Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα στη ζωή μου. Έχω χάσει τον άνθρωπό μου. Δεν βλέπω τηλεόραση καθόλου. Προσπαθώ να φτιάξω τη δική μου ψυχολογία. Δεν έχω καμία επαφή. Ξέρω ότι περνάνε πολύ δύσκολα στην Ουκρανία και δε θέλω καμία άλλη στεναχώρια. Παλεύω κι εγώ. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου. Είμαι πολύ δυνατή αλλά κουράστηκα να είμαι δυνατή. Θέλω να νιώθω αδύναμη» είπε η Βικτώρια Καρύδα.